Son dakika kulis bilgisi: Seçim tarihi kesinleşti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika kulis bilgisi: Seçim tarihi kesinleşti

Son dakika haberi: Seçimlerle ilgili yeni açıklama geldi. Gelen açıklamada seçim tarihine yer verildi. İşte gelen açıklama.

Seçim 20 Şubat 2023 08:24 1
Son dakika kulis bilgisi: Seçim tarihi kesinleşti

Son dakika: Seçim tarihi kesinleşti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremden sonra seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği konusu tartışma konusu olmuştu. Tartışmanın fitilini ise TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ateşlemişti. Önce sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Arınç, seçimlerin ertelenmesi gerektiğini, bu ortamda seçimlerin yapılamayacağını söyledi. Bu açıklamasına muhalefetten tepki gelen Arınç daha sonra katıldığı bir canlı yayında da açıklamalarda bulundu ve seçimlerin ertelenmesi gerektiği sözlerini yineledi.

Bu konuda tartışmalar devam ederken hükümete yakın gazeteci Ahmet Hakan'dan bir son dakika açıklaması geldi. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugün kaleme aldığı yazısında seçimlerle ilgili aldığı son kulis bilgisini paylaştı.

Hakan kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerin zamanında yapılmasını istediğini söyledi. "Gelen haberlere göre" diyerek yazısınd seçimlerle ilgili aldığı son kulisi açıklayan Ahmet Hakan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, bırakın seçimin 18 Haziran’a ertelenmesini, 14 Mayıs’ta yapılmasını istiyormuş" dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 17 Ay Önce
sayıncumhurbqşkanımızdageridekalan kadroverilmeyen işcilerinumutlarıdaolsun typsüreklilik istiyoruzmagduruz halk olrak