Son dakika: Kripto paralarda sert düşüş İşte nedeni ve yorumları 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kripto paralarda sert düşüş İşte nedeni ve yorumları 2023

Son dakika haberi: Kripto paralarda son saatlerde ciddi şekilde bir gerileme oldu. İşte BTC fiyatında yaşanan düşüş ve nedenleri.

Kripto Paralar 21 Nisan 2023 23:21 1
Son dakika: Kripto paralarda sert düşüş İşte nedeni ve yorumları 2023

Son dakika haberi: Kripto paralarda sert düşüş oldu: İşte nedeni ve yorumlar.

Kripto para piyasasından son dakika haberi geldi. Gelen haberde Bitcoin ile Ethereum başta olmak üzere hemen hemen tüm kripto paralarda ciddi bir düşüş oldu. Dakikalar içinde sert şekilde gerileyen BTC'de kayıplar yüzde 3'e kadar yaklaştı. Peki kripto paralarda son durum nedir? Bitcoin kaç dolar? Ethereum ne kadar oldu? Kripto paralarda son bilgiler nedir? İşte kripto para yorumları.

BİTCOİN KAÇ DOLAR?

En büyük kripto para olan Bitcoin'de hızlı şekilde gerileme oldu. Geçen hafta 30 bin dolar seviyesinde olan, haftaya da 29 binb dolardan başlayan Bitcoin, şu sıralar 27 bin 366 dolara kadar gerilemiş durumda. İşte Bitcoin fiyatında yaşanan gerilemenin grafiği:

ETHEREUM KAÇ DOLAR OLDU?

En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum'da kayıplar Bitcoin'i aştı. BTC'de gerileme yüzde 3'e yakın olurken Ethereum'da kayıplar yüzde 4.31 seviyesine kadar çıktı. Geçen hafta 2 bin dolar olan Ethereum, hızlı şekilde düşerek az önce 1844 dolara kadar geriledi. İşte ETH fiyatında son saatlerde yaşanan gerilemenin grafiği:

KRİPTO PARALAR NEDEN GERİLEDİ?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin ile Ethereum fiyatında ABD'den gelen PMI verileri etkili oldu. Amerika'da imalat PMI Nisan’da aylık 1,2 puan artışla 50,4'e çıkarak 6 ayın en yüksek seviyesini gördü. Beklentilerin üzerinde gelen PMI verileri, kripto paralar üzerinde baskıya neden oldu.

ABD Finansal İstikrar Gözetim Konseyi (FSOC) toplantısında, istikrar risklerinin daha iyi tespit edilmesi ve bunlara cevap verilebilmesi için yeni bir düzenleyici çerçeve ile banka dışı finansal kuruluşların belirlenmesini kolaylaştıracak konular ele alındı.

Finansal istikrar vurgusu sonrası kripto paralarda düşüş devam etti.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Pmi verileri demek üretimin arttığını gösteren bir üretim indeksi verisi demektir. Üretim artarsa finansal gelişme tetiklenir. Finansal gelişme olursa bu btc fiyatına olumlu yansır. Yani bu demek ki, finansal gelişme etkilenir. Neyse...