Son dakika: Kripto paralar fırladı: Peki neden?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kripto paralar fırladı: Peki neden?

Son dakika haberi: Kripto paralarda sert yükseliş görüldü. Bitcoin ve Ethereum'da kazançlar , dakikalar içinde yüzde 10'lara kadar geldi.

Kripto Paralar 16 Şubat 2023 08:58 0
Son dakika: Kripto paralar fırladı: Peki neden?

Kripto paralar fırladı.

Kripto para piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre Bitcoin ile Ethereum sert şekilde yükselirken son günlerdeki aşağı doğu seyrin yerini sert yükselişe bıraktığı görüldü. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu yükselişe dair son bilgilere yer verdik.

ABD ENFLASYONU SONRASI YÜKSELİŞ BAŞLADI

Amerika'da 14 Şubat günü enflasyon geldi ve beklentilerin üstünde bir enflasyon karşımıza çıktı. Yüksek gelen enflasyon sonrası düşmesi beklenen kripto paralar, bir süre yatay seyrettikten sonra sert şekilde yükselişe geçmeye başladı. Alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin ile Ethereum'da fiyatlar yüzde 10 civarında oldu.

BİTCOİN YÜZDE 11.54 YÜKSELDİ

ABD enflasyonu öncesi düşüşe geçen ve 22 bin doların altını gören Bitcoin, dündne bu yana sert bir yükselişe geçti ve dakikalar içinde yüzde 5'in üzerini gördü. Gece yükselişini sürdüren Bitcoin , şu sıralar yüzde 11.54 yükselişle 24 bin 687 dolar seviyesine kadar yükseldi. İşte Bitcoin fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

ETHEREUM YÜZDE 10'A YAKIN YÜKSELDİ

Bitcoin'de yaşanan yükselişle birlikte Ethereum fiyatında da ciddi bir yükseliş görüldü. Dün 1470 dolara kadar gerileyen Ethereum, dakikalar içinde yüzde 5'i geçmişti. Yükseliş gece de devam etti ve şu sıralar ETH, yüzde 9.23'lük yükselişle 1693 dolara kadar çıktı. İşte Ethereum fiyatında yaşanan değişimin grafiği:

HEMEN HEMEN TÜM KRİPTOLAR YÜKSELDİ

Bitcoin ve Ethereum ile paralel olarak diğer coinler de ciddi bir yükselişe girdi. Kripto para piyasasından alınan son verilere göre diğer bazı coinlerin yükselişi ise şu şekilde oldu:

Binance coin (BNB) %8,86 değişimle 322,89 dolar seviyesine kadar çıktı.
Ripple (XRP) %4,94 değişimle 0.401142 dolar seviyesine kadar çıktı.
Cardano (ADA) %5,94 değişimle 0.40944 dolar seviyesine kadar çıktı.
Solana (SOL) %10,23 değişimle 23,80 dolar seviyesine kadar çıktı.
Dogecoin (DOGE) %3,83 değişimle 0.089377 dolar seviyesine kadar çıktı.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 , herhangi bir yatırım tavsiyesi almaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç