Son Dakika Kripto Paralar Çakıldı: Bitcoin, Ethereum XRP Neden Düştü , Yükselecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Kripto Paralar Çakıldı: Bitcoin, Ethereum XRP Neden Düştü , Yükselecek mi?

Son dakika haberi: Kripto paralarda ciddi bir düşüş görüldü. Dakikalar içinde hızlı düşüş görüldü.

Kripto Paralar 13 Ekim 2022 13:42 0
Son Dakika Kripto Paralar Çakıldı: Bitcoin, Ethereum XRP Neden Düştü , Yükselecek mi?

Son dakika: Bitcoin, Ethereum, XRP ne varsa çakıldı.

Kripto para piyasasını sarsan son dakika gelişmesi. Gelen son dakika bilgilerine göre kripto paralarda hızlı şekilde düşüş görüldü. Gelen son rakamlara göre Bitcoin 500 dolar düşerken Ethereum'da düşüş 70 dolarlara kadar çıktı. İşte piyasalardan gelen son dakika bilgileri.

BİTCOİN KAÇ DOLAR OLDU?

Sabah saatlerinden bu yana ABD enflasyon verisi beklentisi ile yatay seyreden 19 bin 100 dolar seviyesinde olan Bitcoin, az önce sert bir şekilde düştü ve saniyeler içinde 18600 dolara kadar geriledi. İşte BTC fiyatında son dakikalarda yaşanan düşüşün grafiği:

ETHEREUM'DA SERT DÜŞTÜ

Ethereum fiyatında da sert düşüş görüldü. Gelen son dakika bilgilerine göre sabah saatlerinde 1300 dolar seviyesinde olan Ethereum fiyatı hızlı şekilde düşüşe geçti ve 1 ETH fiyatı 1231 dolar seviyesine kadar geriledi. İşte Ethereum fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

XRP ÇAKILDI

XRP fiyatında da ciddi şekilde düşüş görüldü. Gelen son bilgilere göre XRP , Ripple'da düşüş yüzde 10'lara kadar dayandı. Sabah 0.495 dolar seviyesinde olan Ripple, 0,445 seviyesine kadar geriledi.

NEDEN DÜŞTÜ?

Kripto paralarda düşüşün nedeni henüz ortaya çıkmadı. Yaşanan sert düşüşün nedeni birazdan belli olunca haberimize eklenecektir.

ABD ENFLASYONU GELİYOR

ABD'de saat 15.30'da enflasyon rakamları açıklanacak. Açıklanacak enflasyon rakamları, 8.1 olan beklentilerin üzerinde olursa kayıpların devam edeceği, altında olursa yükseliş görüleceği bildirildi.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç