Son Dakika: KPSS ile Memur Alımı Tercihleri Ertelendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: KPSS ile Memur Alımı Tercihleri Ertelendi

Son dakika haberi: İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan KPSS ile memur alımları hakkında açıklama geldi.

Memur Alımı İlanları 4 Ağu 2022 20:06 0
Son Dakika: KPSS ile Memur Alımı Tercihleri Ertelendi

KPSS ile memur alımları değişiyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı son dakika açıklamasında, "2022-KPSS kapsamında 31 Temmuz’da yapılan oturumların iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarımızın KPSS ile personel alım süreçleri yeni KPSS takvimine göre güncellenecektir." dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı son dakika açıklamasında sene sonunda yapılması planlanan KPSS ile memur alımı tarihlerinin ertelendiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"2022-KPSS kapsamında 31 Temmuz’da yapılan oturumların iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarımızın KPSS ile personel alım süreçleri yeni KPSS takvimine göre güncellenecektir.

KPSS ile alım yapmayı planlayan kamu kurumlarımız, kontenjan ve şartlarını 17 Eylül’de başlayacak KPSS takvimindeki sınavların gerçekleşmesi ve sonuçların açıklanmasının ardından ayrıca duyuracaktır."

ÖSYM BAŞKANI: KPSS 17 EYLÜL'DE

ÖSYM Başkanı açıklamasında, "Yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından hem 31 Temmuz 2022 tarihinde yapılan KPSS oturumları iptal edilmiş hem de 6-7 Ağustos ve 14 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan oturumlar ertelenmiştir. İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır. Yeni KPSS takvimi 17 Eylül'de başlayacaktır. Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecektir" demişti.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç