Son Dakika Korkunç Olay: İşe Geç Gelen İşçisini Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Korkunç Olay: İşe Geç Gelen İşçisini Öldürdü

Balıkesir Edremit'te meydana gelen olayda bir patron, işe geç gelen işçisini silahla vurarak öldürdü.

3.Sayfa 4 Eylül 2022 13:46 0
Son Dakika Korkunç Olay: İşe Geç Gelen İşçisini Öldürdü

Korkunç bir olay meydana geldi. Balıkesir'de bir işyerinde yaşanan olayda patron, işe geç gelen işçisini öldürdü.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nden feci bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Edremit'te usta olarak çalışmakta olan 24 yaşındaki Muhammed Kara isimli kişi, sabah uyanamadığı için işe geç gelebildi. Patronu ise işe geç gelen işçinin evinin önüne gitti ve onunla tartışmaya başladı. 

Sözlü olarak başlayan ve patronun çok sert sözler söylediği , sert tepki gösterdiği belirtilenolayda Zafer Ö. isimli işyeri sahibi, yanında getirdiği silahı çıkardı ve ona ateş etmeye başladı. 

Çeşitli yerlerinden silahla yaralanan Zafer Ö isimli kişi yerde kanlar içinde kaldı. Saldırgan işyeri sahibi Zafer Ö ise hemen bölgeden kaçarak gitti. Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Muhammed Kara'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Bölgeye gelen olay yeri savcısının inceleme yapmasından sonra Kara'nın cansız bedeni Adli Tıp Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KENDİ GELİP TESLİM OLDU

Edinilen bilgilere göre işyeri sahibi Zafer Ö isimli kişi, Körfez Polis Merkez Amirliği'ne geldi ve teslim oldu. Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından veirlen talimat ile bu kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç