Son dakika: Kim Min Jae'den deprem için büyük para yardımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kim Min Jae'den deprem için büyük para yardımı

Son dakika haberi: Kim Min Jae'den deprem bölgesine büyük para yardımı geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Spor 11 Şubat 2023 20:10 1
Son dakika: Kim Min Jae'den deprem için büyük para yardımı

Kim Min Jae'den deprem bölgesine 1.5 milyon liralık yardım geldi.

Geçen sene Fenerbahçe'de üstün bir performans sergileyen, taraftarın gönlünde taht kuran ve rekor bonservis bedeli ile Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem için Türkiye'ye bağış yaptı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen büyük deprem, 10 ilde büyük yıkıma ve felakete neden oldu. AFAD tarafından açıklanan resmi verilere göre şimdiye kadar can kaybı 22 bini geçerken 80 binden fazla yaralı, hastanelerde tedavi altında alındı.

Deprem faciası sonrası yardım kampanyaları başladı ve dünyanın dört bir yanından, ülke içinden önemli ölçüde yardımlar toplandı. Toplanan yardımlarla depremzedelerin ihtiyaçları karşılanırken bağış yapan isimler vatandaşların büyük takdirini topladı.

BÜYÜK BAĞIŞ YAPTI

Bu isimlerden biri de Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Güney Koreli Kim Min-Jae oldu. Napoli'nin başarılı defans oyuncusu Kim Min Jae, Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrası büyük bir bağış yaptı. Güney Koreli futbolcu, UNICEF Kore'ye depremzede çocuklar yararına kullanılması için 100 milyon Güney Kore Wonu (Yaklaşık 1.5 milyon Türk Lirası seviyesinde) bağış yaptı.

Açıklamada Kore halkına da yardım çağrısı yapıldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 20 Ay Önce
Allah kabul etsin inşallah