Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu bir bakanını daha tanıttı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu bir bakanını daha tanıttı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir mitinginde kabinesinde yer alacak bir bakanı daha tanıttı. 

Siyaset 27 Nisan 2023 21:04 0
Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu bir bakanını daha tanıttı

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu bir bakanını daha tanıttı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, Balıkesir'de mitingde konuştu. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmasında kabinesinde yer alacak bir bakanı daha açıkladı.

Kılıçdaroğlu, "Bütün köy okullarını açacağız. Emekliye bayramlarda bir asgari ücret kadar ikramiye vereceğiz. Önümüzde Kurban Bayramı var. Bankaya gittiğinizde her emeklinin hesabında 15 bin lira olduğunu göreceksiniz." vaatlerini yineledi.

"BALIKESİR'İN BİR BAKANI OLACAK"

Miting sonunda mikrofonu tekrar alan Kılıçdaroğlu "Balıkesir'in bir bakanı olacak" deyip Ahmet Akın'ı işaret ederek kabinesinden bir bakanı daha tanıttı. Kulislerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atamasının konuşulduğu Akın'ın, hükümette yer alması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Kemal Kılıçdaroğlu daha önce Çanakkale’de düzenlediği mitingte CHP Milletvekili ve genel başkan yardıcıları Ahmet Akın ve Muharrem Erkek’i işaret ederek “Balıkesir ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak” demişti. 

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç