Son dakika: Kamu bankaları 2. el konut kredisi kampanyası başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kamu bankaları 2. el konut kredisi kampanyası başlıyor

Son dakika haberi: Konutta 2. ele ucuza kredi müjdesi geliyor. Düşük faizli kredi için başvurular kısa sürede başlıyor.

Emlak 4 Haz 2023 23:41 5
Son dakika: Kamu bankaları 2. el konut kredisi kampanyası başlıyor

Son dakika: Kamu bankalarından 2. el konut kredisi kampanyası sonunda geliyor.

Aylardır merakla beklenen konut kredisi kampanyasında nihayet sona gelindi Ocak ayında başlatılan Yeni Evim Konut Finansmanı kampanyası sadece sıfır evleri kapsıyordu. Bu kampanya sürecinde açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sıfır evlerin yanı sıra 2. el konutlar için de bir kredi kampanyası olacağını, kampanyanın kalıcı olacağını bildirdi.

Ancak Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası 2. el konut kredisi kampanyası sekteye uğradı. Daha sonra seçim sürecinin de gelmesi ile birlikte 2. el konut kredisi kampanyası sonraya ertelendi. Sıfır ev almaya parası yetmeyen vatandaşlar da ikinci el ev almak için bu kredi kampanyasının başlamasını bekliyordu. Konu ile ilgili son dakika açıklaması sektörden geldi.

Gayrimenkul Uzmanı Songül Gültekin yaptığı son dakika açıklamasında yakın zamanda 2. el konut kredisi kampanyasının kamu bankalarından geleceğini söyleuerek, "Seçim sonrası kamu bankalarında 2.el konutlar için kredi kampanyaları başlayacak.. Bunun için aylardır kamu bankaları para biriktiriyor" ifadelerini kullandı.

BAŞVURU NASIL?

Seçim sona erdi ve kabine kuruldu. Yeni kabinenin kurulması ile birlikte hükümet göreve başladı. Sırada ise yerel seçimler var. Yerel seçimler öncesi 2. el kredi müjdesi gelmesi ve başvuruların başlaması bekleniyor. Başvurusu başlayınca haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Fnans7.com | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Farketmez sıfır ev 1+1 ler 3 milyon olmuş. Tek maaşla zaten kredi ödeme yetmiyor bşrde ğstğne kinsw devketi dinlemiyor. Evi bankalara 800 bin diye gösterip 3 milyona bşze satıyorkar. Bizdende 2 milyon peşimat şstiyorlar. Herkes sahtekar bu ülkede. Dünya zenginlere güzel. Sanki devlet bilmiyor böyle yaptıklarını. Sadece reklam
Ziyaretçi 10 Ay Önce
gorecez bakalım bı çıksa çıkmadı gitii
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Anca suriyelilere konut yapin kendi vatandasini dusunme yarin bi gun savas ciktiginda suriyeliler korur sizi hee gorursunuz .
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Bos vaadler asgari ucretliyim surunuyorum bu kampanyalara sadece zengine gelir kapisi.
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Yazık günah insanlar la dalga geçiyorlar vatandaş dört gözle bekliyor