Son dakika: Kabineden sonra yeni müjdeler geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kabineden sonra yeni müjdeler geliyor

Son dakika haberi: Kabine toplantısından sonra yeni müjdelerin yolda olduğu açıklandı. İşte beklenen açıklama saati ve gündem.

Haberler 19 Mart 2023 16:36 82
Son dakika: Kabineden sonra yeni müjdeler geliyor

Kabine sonrası yeni müjdeler bekleniyor.

20 Mart 2023 Pazartesi günü kabine toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak kabine toplantısında önemli konular ele alınacak.

İLK KONU DEPREM BÖLGESİ KONUTLAR VE TOKİ ARSA İLE SOSYAL KONUTLAR

Kabinede ilk konu dperem bölgesine yapılacak yardımlar ve yapılacak konutlar olacak. Konutların yapımına başlandı ve süreç hızlı şekilde ilerletiliyor. Kabinede konutların yapılma sürecinin yanı sıra kura çekimi devam eden sosyal konutlar ile arsalar için de Bakan Murat Kurum'un bir sunum yapacağı öğrenildi.

GEÇİCİ İŞÇİLER İLE TAŞERONA KADRO

Bilindiği üzere geçici işçilere kadro ile ilgili düzenleme sona erdi ve meclise gönderildi. Bu konuda kabinede Bakan Vedat Bilgin'in bir değerlendirme yapması ve kadro alamayan taşeron işçilerin kadroya geçişleri ile ilgili son çalışmaları sunması bekleniyor.

ATAMA MÜJDESİ BEKLENİYOR

2023 yılı öğretmen ataması konusunda da kabinede görüşme olması bekleniyor. Atama sayısının kabinede netleşmesi sonrası kabineden açıklama bekleniyor. Ancak yarın net karara varılmaması durumunda atamanın bir sonraki kabineye kalması bekleniyor.

YENİ MÜJDELER

Kabine toplantısında ekonomi alanında atılacak yeni adımlar, yeni destekler, kentsel dönüşüm kredi paketi, 2. el konut kredisi kampanyasının da ele alınması bekleniyor. Siz hangi konut müjde bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek kabine kararlarını açıklayacak. Açıklamanın 19.00 civarında gelmesi bekleniyor. Kabine kararları açıklanınca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (82)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
typ işkur işcilerine süreklilik verilsin bizleri insan yerine koyun secimd3n önce bekliyoruz
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Staj mağdurları ne olacak yaaa
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Yardımcı hizmetler sınıfı çağdışıdır kaldırılması kamu yararınadır yeni TÜRKİYE'MİZE yakışmıyor verilen sözler tutulsun lütfen YHS kaldırılsın. Yardımcı hizmetler sınıfı artık Onur mücadelesi veriyor teşekkürler.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Eyt 5000 Çünkü Eyt çözülmedi
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Deprem bölgesinde yaşayanlara,250 bin sosyal konut çekilişini kazananlara,indirim ve taksitlerde sabitlik uygulasınlar,bu bölgede yaşayanlar zaten zor durumdalar,bu durumda göreceksiniz bütün oylar reise gidecek