Son Dakika: Jandarma Promosyon Talebi Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Jandarma Promosyon Talebi Belli Oldu

Polislerin promosyonlarının belli olmasının ardından sıra jandarmaya geldi. İşte son bilgiler ve talep.

Bankalar 29 Eylül 2022 17:38 8
Son Dakika: Jandarma Promosyon Talebi Belli Oldu

Jandarma promosyonu bekleniyor.

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışmakta olan 200 binden fazla poersonelin promosyon anlaşması bekleniyor. EGM bünyesindeki personellerin promosyon miktarlarının belli olmasının ardından sıra jandarmaya geldi. 

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışmakta olan 200 binden fazla personel  , promosyon beklentilerini şu şekilde paylaştı:

"Dün Polislerimiz Promosyonu aldı şimdi inşallah Jandarmamız Promosyonunu Alsın Diyoruz. Ülke genelinde her yerde adil bir promosyon jandarmamızın hakkıdır.

Bütün il ve ilçelerin sözleşmeleri revize edilerek yenilenmeli ve bütün kamu kuruluşlarına verildiği gibi  @jandarma personellerininde bu haktan müzdarip olmaması için gerekli adımların atılmasını, gözardı edilmemesini talep ediyoruz

Dağlarda bayırlarda gezip sabahlara kadar devriye atıp emniyet ve asayişi sağlayan Jandarma teşkilatı olarak promosyon bizimde hakkımız!

Bizlerin de haklarımız olan promosyonun verilmesini istiyoruz 

Jandarma da ayda 300 TL promosyon alıyor @Akbank tan maaş aliyoruz keşke emekliler gibi istediğimiz yerden maaşınızı alsak promosyonumuz da artar dı jandarmadan kimse söz etmiyor bile

Polise müjde! 330 bin polise çok ciddi bir rakam ödenecek. O rakam kaç lira? Subay, Astsubay, Jandarma ve Uzman Erbaşlar ne yapacak?    

Polisine sahip çıkan İç işleri Bakanlığı Jandarmasına da sahip çıksın! 

Devletimizin polisine helal hoş olsun güle güle harcasınlar.Peki bu asker kardeşlerimizin abilerimizin hakkı ne olacak?Nöbet,mücadele,gecesi gündüzü olmayan insanların hakkı yok mu aynı durumdan yararlanmaya

Sayın vekilim Jandarma ve TSK bu vatanın üvey evladı değil herkes gibi promosyon bizimde hakkımız gerekli desteği sizden de bekliyoruz.

NE ZAMAN AÇIKLANACAK? İŞTE TALEP

Promosyon için personeller 50 bin lira talep ediyor ve ödemenin maaşa ek değil tek seferde ya da 2-3 seferde ödenmesi talep ediliyor. Sizce ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon miktarı belli olduğunda haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
niye hala Bi haber yok bizlere vermeyecek lermi?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
her kuruma promosyonlar yatmaya başladı bizim jandarmada daha haber bile yok bu nasıl iştir böyle Allah'ım sen sabır ver
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
50 TL promosyon alıyoruz bir koli yumurta bile etmiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Her koşulda,her göreve koşan jandarmaya 50.000 TL verilmeli.Masa başında değil,dağ başında görev yapıyorlar.Helalı hoş olsun.Bankaların karı bu sene %500 yakın.Az bile bu yiğitlere..,.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Müjdeli haber!! TSK ve jandarma personeli için promosyon çalışmalarına başlanmış. tahmini 35 - 40 bin TL ile arası ödeme sağlanacak. şimdiden hayırlı olsun.