Son dakika: Jan van Eck Bitcoin tahmini yayınladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Jan van Eck Bitcoin tahmini yayınladı

Jan van Eck yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin tahminini paylaştı. Dev şirketin Ceo'su, beklentiyi yükseltti.

Kripto Paralar 17 Ara 2023 1
Son dakika: Jan van Eck Bitcoin tahmini yayınladı

Jan van Eck'ten Bitcoin tahmini geldi.

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketlerinden olan VanEck'in Ceo'luğu görevini yapan Jan van Eck, kısa süre önce bir tleevizyon programına katıldı ve burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bitcoin'in 2010'lu yıllardaki performansını iyi olarak tanımlayan Jan van Eck, açıklamasında altın ile karşılaştırması ile başladı. 2008 yılında yaşanan krizden sonra o dönemde faiz artırımlarının olduğunu, krizin sona ermesinden sonra faizlerin yeniden aşağıya doğru hareket ederek 0.25 puan seviyesine kadar geldiğini söyleyen Jan van Eck, o dönemde altın fiyatlarının ralli yaptığını söyledi ve Bitcoin'in de faiz indirimleri ile birlikte benzer şekilde bir performans gösterdiğini, yeni yılda da benzer bir rallinin yaşanacağını söyledi.

Bitcoin'i henüz büyümekte olan bir çocuğa benzeten Jan van Eck, Bitcoin'in balon olduğu argümanına değindi ve buna tepki gösterdi. Bitcoin'in balon olmadığına inandığını söyleyen Jan van Eck, bunu net bir biçimde ifade etti.

2017 yılında Bitcoin'in bir balon deneyimi yaşamsına rağmen 2021 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar çıktığını söyleyen Jan van Eck, “Şimdiye kadar hiçbir balon varlık bu şekilde daha sonra kendisinden daha iyi performans göstermedi” değerlendirmesinde bulundu.

TAHMİN GELDİ

Jan van Eck sözlerinin devamında Bitcoin için beklentisini paylaştı. Eck açıklamasında BTC'nin gelecek 12 ay içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını söyledi.

İlk spot Bitcoin ETF’lerini başlatmak için başvuruda bulunan şirketler arasında olan VanEck'in bu başvurusuna dair soruya ise Jan van Eck, SEC’in ETF’leri firma bazında değil, hepsini tek seferde onaylayabileceğini söyledi.

Bu açıklamaya göre daha önce 65 bin dolar ile rekor kıran Bitcoin'in 12 ay içinde 66 bin dolar üzerine çıkabileceği görülüyor.

BİTCOİN ŞİMDİ KAÇ DOLAR?

Gelen son verilere göre Bitcoin 41 bin 901 dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum ise 2 bin 213 dolar.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgi, açıklama ve veriler Finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com, kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
güzel