Son dakika: İYİ Parti'den MHP'ye ittifak cevabı geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İYİ Parti'den MHP'ye ittifak cevabı geldi

MHP'nin yerel seçimlerde ittifak çağrısına İYİ Parti'den ilk cevap geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 11 Ağu 2023 10:49 0
Son dakika: İYİ Parti'den MHP'ye ittifak cevabı geldi

Bahçeli'nin çağrısına İYİ Parti'den ilk cevap geldi.

Yerel seçimlere kısa süre kala Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika açıklamasında Bahçeli, yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapmak istediğini söyledi. 

 öncesi partilerin ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olurken bomba bir öneri MHP lideri Bahçeli'den geldi. Bahçeli'nin mesajı şu şekildeydi:

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Genel Başkan Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yönelik "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" sözlerini aktardı ve çağrıyı aktardı.

Kulisleri hareketlendiren açıklamadan sonra tüm gözler İYİ Parti'ye çevrildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasnda çağrıya ilk cevabı verdi. Tamga Türk sitesine açıklama yapan Akalın, "Devlet Bey bir üçüncü yol çağrısı yapıyorsa, yani bir milliyetçiler ligi kurmak istiyorsa zaten biz oradayız. Buyursun gelsin. Yok eğer bir siyasal İslamcının önderliğinde Türk milliyetçiliğini peşkeş çekiyorsa zaten o gereğini yapıyordur bize ihtiyaç yoktur" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç