Son dakika: İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Son dakika haberi: İstanbul'da yarın bazı yollar Hırant Dink'in ölümünün 16.yılı nedeniyle yapılacak anma programı kapsamında trafiğe kapalı olacak.

Haberler 18 Ocak 2023 18:20 0
Son dakika: İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Son dakika haberi: İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada yarın Şişli'de Hırant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeniyle yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

Bu kapsamda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince saat 11.00'den itibaren, Halaskargazi Caddesi (Osmanbey kavşaktan Taksim istikametine, Valikonağı Caddesi kesişiminden Mecidiyeköy İstikametine), Ergenekon Caddesi (Pangaltı kavşaktan Mecidiyeköy istikametine), Tavukçu Fethi Sokak, Saksı Sokak (Ergenekon Caddesi girişinden) ve Zafer Sokak Şişli istikameti trafiğe kapatılacak.

Alternatif güzergah olarak ise Taksim'den gelen akım Valikonağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

Şişli'ye gitmek isteyen sürücü ve yayalar, Valikonağı ve Rumeli Caddesi Osmanbey kavşağından Şişli istikametini, Şişli istikametinden gelen akım ise Osmanbey kavşağından Ergenekon Caddesi istikametini kullanabilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç