Son Dakika: İstanbul Merkezli, Görevde Memurlar Dahil 11 Kişiye FETÖ'den Gözaltı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İstanbul Merkezli, Görevde Memurlar Dahil 11 Kişiye FETÖ'den Gözaltı

Son dakika haberi: İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda 11 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Son Dakika 9 Eylül 2022 09:37 0
Son Dakika: İstanbul Merkezli, Görevde Memurlar Dahil 11 Kişiye FETÖ'den Gözaltı

İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda görevdeki memurlar gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden FETÖ soruşturması kapsamında , ByLock kullandıkları tespit edilen ve FETÖ'nün gizli haberleşme yöntemi olan ankesörloü telefonlar üzerinden aranan, öte yandan haklarında FETÖ içinde mahrem imam , askeri öğrenciler, ev abisi gibi görevlerde faaliyet yürüttüklerina dair beyanlar olan 11 kişi hakkında yakalama kararı çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişinin adresleri tespit edildi  ve bu kişiler hakkında yakalam kararı verildi. Gelen bilgilere göre 6'sı askeri okul öğrencisi, özel sektörde görev yapan öğretmen, emekli astsubay ve aktif şekilde çalışmakta olan uzman erbaş , adli tıp kurumunda uzman toptokr ve bir öğretim görevlisi olmak üzere toplamda 11 kişi hakkında verilen yakalama kararı sonrası 4 ilde adresler belirlendi.

Belirlenen adreslere polis ekipleri tarafından eş zamanlı şekilde operasyon düzenlendi ve düzenlenen operasyon kapsamında 11 kişiden 9 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunmayan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Gözaltına alınan isimler, sağlık kontrolünden geçtikten sonra emniyete götürüldü. İfade alma işlemleri devam edecek.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç