Son Dakika: İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde Rekor Promosyon Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde Rekor Promosyon Geliyor

Binlerce sağlık personelini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada promosyon müjdesi verildi.

Yerel Haberler 27 Ekim 2022 18:39 0
Son Dakika: İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde Rekor Promosyon Geliyor

41 bin 400 lira promosyon müjdesi geldi.

İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Gelen habere göre İstanbul'da çalışan sağlık personellerii çin promosyonda ilk görüşmeler yapıldı. Bugün düzenlenen promosyon toplantısında bankaların teklifleri belli oldu.

Edinilen bilgilere göre İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün koordinesyinde bugün toplanan kurulda açık arttırma usulü ihale yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortalığı kızıştırdığı ve miktarı yukarı yönlü sürüklediği ihalede Ziraat Bankası ile Halkbankası ve Yapı Kredi finale kaldı.

İlk olarak Ziraatten 39 bin 900 liralık teklif geldi. Yapı Kredi ise 41 bin 100 liralık teklif verdi. Daha sonra Ziraat Bankası da 41 bin 100 lira verdi. Bunun ardından Halkbank teklifini açıkladı ve 41 bin 400 liralık teklif verildi. 

Bu teklif sonrası diğer bankalardan teklif beklendi ancak bankalar teklif vermedi ve toplandı başka bir güne ertelendi. Önümüzdeki günlerde yeni toplantının yapılması ve promosyon miktarının belli olması bekleniyor. Promosyon miktarı belli olunca haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç