Son dakika: İstanbul Gayrettepe'deki yangında ölü sayısı yükseliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İstanbul Gayrettepe'deki yangında ölü sayısı yükseliyor

Son dakika haberi geldi: İstanbul'da meydana gelen feci yangında ölü sayısı 15'e çıktı. İşte bölgeden gelen görüntüler.

Yerel Haberler 2 Nisan 2024 16:10 0
Son dakika: İstanbul Gayrettepe'deki yangında ölü sayısı yükseliyor

İstanbul'da acı haber: Ölü sayısı 15'e yükseldi.

İstanbul'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında büyük yangın çıktığı ve çıkan yangın sonucu çok sayıda kişinin feci şekilde can verdiği öğrenildi.

Bölgeden gelen son dakika bilgileirine göre feci yangında 15 kişinin hayatını kaybettiği bildirilirken 7'si ağır olmak üzere 11 yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

GÜNCELLEME: VEFAT SAYISI HER GEÇEN DAKİKA DAHA DA ARTIYOR

İstanbul Şişli’de bir binada çıkan yangında 15 kişi hayatını kaybetmiş, 7'si ağır 8 kişi yaralanmıştır. Yangın söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Olay yerine 26 adet ambulans ve 1 UMKE timi görevlendirilmiştir. Kayıplarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum

EKREM İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika açıklamasında olay ile ilgili bilgileri şu şekilde paylaştı:

"Gayrettepe’de meydana gelen yangında 8 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden ötürü çok üzgünüz. 6’sı ağır 15 yaralımız var. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum"

İstanbul İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, "Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta yer alan 13 katlı binanın işyeri olarak kullanılan giriş katı yanmakta. Ekiplerimiz olaya müdahale ediyor" denildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'de 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç