Son Dakika İstanbul Beyazıt'ta Çatışma Yaralılar Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika İstanbul Beyazıt'ta Çatışma Yaralılar Var

Son dakika haberi: İstanbul Beyazıt'ta iki grup arasında silahlı çatışma çıktığı aktarılıyor. İşte bölgeden gelen bilgiler.

Yerel Haberler 23 Mayıs 2022 12:23 0
Son Dakika İstanbul Beyazıt'ta Çatışma Yaralılar Var

Son dakika haberi: Beyazıt'ta silahlı çatışma olduğu açıklandı.

Beyazıt'tan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre bölgede bir çatışma meydana geldiği öğrenildi. Çatışmada bazı kişilerin yaralandığına yer verildi. 

Bölgeye hemen sağlı kve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye kısa sürede gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ise yaralananlara müdahale etmeye başladı. 

Bölgeden gelen bilgilere göre bölgenin kapatıldığı , vatandaşların dışarıya çıkarıldığına yer verildi. Vatandaşların çıkarılmasından sonra bölgede geniş çaplı önlemler alındı. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bölgeye gelen polis ekipleri, yaşanan çatışma sonrası bölgede çalışma başlattı. Çatışmaya karışanlar tespit edilip yakalanmaya başladı.

BÖLGEDEN GELEN SON BİLGİLER: POLİSE ATEŞ ETTİLER

Olayın saat 11 sularında meydana geldiği bildirildi. Aralarında husumet bulunan iki esnaf arasında yaşanan silahlı çatışma sonrası bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri olaya müdahale ederken çatışmadakilerin polisi de hedef aldığı görüldü. Edinilen bilgilere göre 1'i polis memuru olmak üzere 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

"100 EL ATEŞ EDİLDİ"

OIayın görgü tanıkları, "Biz de bilemiyoruz dükkanı açıyorduk. Bir anda sesler gelmeye başladı. Belki bir 100 tane silah ateş edildi. Bir tane hamalın vurulduğunu gördük. İşte taksiyle hızlıca götürdüler. Sonra da kaçtıkları söyleniyor." dedi.

Kapalıçarşı Beyazıt Kapısı girişinde çatışma olmuş

Fatih Beyazıt'ta polisle şüpheli şahıslar arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda bir polis memuru yaralandı. Bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Kaynak: New Göktürk Dergisi

Beyazıt meydanı kapalı çarşı silah sesleri duyuldu.

Bölgeye gelen ekipler , olayın neden çıktığını araştırmaya başladı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç