Son dakika: İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi. Açıklamada son duruma yer verildi.

Spor 28 Nisan 2024 0
Son dakika: İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi

İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Fenerbahçe, önceki gün oynanan Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanıp oyundan çıkan İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Peki İsmail Yüksek'e ne oldu? İsmail Yüksek kaç hafta sahalardan uzak kalacak? Sakatlığı ne?

Önceki gün oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Fenerbahçe, bu sene çok çektiği sakatlık şokunu bir daha yaşadı. Son haftaların en formda isimlerinden olan İsmail Yüksek, sert müdahale sonrası skaatlanıp oyundan çıkmıştıu.

Açıklamada oyuncunun yapılan sağlık kontrolerinde ayak bileği bağında kopma tespit edildiğii ve hemen tedavi altına alındığı bildirildi. Fenebrahçe Spor Kulübü'nü,n resmi hesabı üzerinden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Durumu Bilgilendirme

Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bilegi burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in @AcibademSaglik Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır.

Genç futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

KAÇ HAFTA YOK?

Spor Gazetecisi Yağız Sabuncuoğlu bir açıklama yaptı ve İsmail Yüksek'in sezonu kapattığını söyleyerek şu bilgileri paylaştı:

"İsmail Yüksek 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Bilek sakatlığı yaşayan oyuncu sezonu kapattı"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç