Son dakika: İslam Memiş'ten seçim sonrası dolar, euro ve altın tahminleri ve yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İslam Memiş'ten seçim sonrası dolar, euro ve altın tahminleri ve yorumları

Son dakika haberi: İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında seçim sonrası dolar, altın, euro tahminlerini ve yorumlarını paylaştı.

Altın 15 Mayıs 2023 13:41 1
Son dakika: İslam Memiş'ten seçim sonrası dolar, euro ve altın tahminleri ve yorumları

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması. İşte seçim sonrası dolar altın tahmini geldi.

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş seçimden saatler sonra bir video yayınladı ve yayınladığı videosunda altın ile döviz tahminlerini paylaştı. Borsaya dikkatleri çeken İslam Memiş, altın ve döviz konusunda dikkat çeken yorumlarda bulundu.

DOLAR YORUMU

Dolar kurunun Cuma günü rekordan sonra bugün düştüğünü söyleyen Memiş, "Dolar kuru şu anda 21 ile 21.22 TL arasında seyrediyor. Cuma ve Cumartesi 22.4 TL'den dolar alan, söz dinlemeyenler ne oldu? Sizi çok güzel öptüler. Uçan kaçan bir şey yoktu. Özellikle döviz almak için torpil yaptıranlar, araya adam sokanlar çoktu. Fiyat şu diyorsun bakmadan saldırıyorlar. Kardeşim dur seni öpüyorlar. Seçim haftasını beklediler. Böyle bir kesim var. Sonra fiyatlar düşünce oflayıp pufluyorlar. Yapma diyoruz ama yok ısrarla sıraya girip altın döviz alıyorsun. 22.40'tan alan tüccar tefeciler kar ediyor iş yapıyor" dedi.

EURO YORUMU

Euro kuru hakkında açıklama yapan Memiş, "Euro tarafında ne yaptın 23.50'den aldın. Şimdi 22.80 TL seviyesinde. Ne oldu uçan kaçan bir şey mi var? Seni güzelce öptüler. Ne zaman 25 olacak diye bekleyeceksin. Para mı kazanacaksın" dedi.

PARİTE TAHMİNİ

Euro dolar paritesinde 1.09 seviyesinin altının kritik olduğunu söyleyen Memiş, "Euro dolar düşüşle haftaya başladı. Elinde dolar bulunduranlar avantajlı oldu. Bu parite haftaya düşüşle başladı. 1.09 altını önemsiyorum. Elinde dolan olanların Euro tarafındaki sert düşüşü değerlendirmesi gerekir" dedi.

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları hakkında yorumlarını da paylaşan İslam Memiş, "Gram altın Cumartesi günü 1516 liraydı. Yine geçen hafta yalvardım yapmayın almayın dedim yok. Kuyruğu dik olanlar, söze lafa gitmeyenler gitti kapalıçarşıda kuyruk oluşturdu 1500'den gram altın aldı. Ya söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Gram altın TL şimdi 1412 lira. 100 lira geri geldi. Kazandın mı? Gittin başkasının ekmeğine yağ sürdün. Senin sayende gitti adamlar zengin oldu. Seçimden önceki 1 hafta, sonraki 1 hafta laf dinleyin. Sizin sayenizde zengin olanlar var. Villalarda yaşayanlar var. Son model arabası olanlar var. 1530'dan niye aldın gram altın. Şimdi 1410 TL'den alsana. Altının ons fiyati şimdi 2016 dolar seviyesinde. 1960, devamında 1910 dolara çekilme bekliyorum. 3 hafta boyunca görünüm negatif" dedi.

NE ALTIN, NE DOLAR, NE EURO: İŞTE PARAR KAZANDIRACAK YER

Memiş açıklamasının sonunda, "Altın tarafından uzak durun, döviz tarafından uzak durun, gümüş tarafından uzak durun, elindE TL varsa yapılacak en mantıklı şey borsadır. Borsaya giren kazandı. Bu kadar sert düşüşlere rağmen 4660 puan seviyesinde borsa var. Kaç puandan girmiştik 4490'dan giriş yapmıştık. 6 bin bekliyoruz" dedi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finansy.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Butun piyadayi karistiran allak bullak yorumlariyla milletin kafasina karistiran tek adam neye cikacak dese dusuyo neye dusecek dese cikiyo bizim gibilere etkisi yokta bilmeyen adamlar bunlar fibikeri yuzunden batiyo baskalarinida batiriyor .