Son Dakika: İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Tahmini Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Tahmini Geldi

İslam Memiş'ten dolar, altın ve sterlin ile Euro hakkında son dakika açıklaması geldi ve yatırımcılara önemli tavsiye verildi.

Altın 6 Tem 2022 14:48 0
Son Dakika: İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Tahmini Geldi

Altın, dolar almayı düşünenler son dakika açıklaması geldi.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu ve gram altın fiyatlarına değindi. 

TARLALARI YAKIYORLAR

İslam Memiş yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şu anda bütün buğday tarlaları dünyada yakılıyor. Buna kaza süsü veriliyor. Veya terör örgütleri kullanılıyor. Bugün buğday tarlalarını yakanlar Eylül Ekim aylarındaki gıda krizlerinin ayak seslerini getiriyor. Eylül ekim ayında gıda krizi ile ilgili yapacakları operasyonu hazırlıyorlar. 

Özellikle son 2 yıldır aynı anda tüm ülkelerde ciddi anlamda orman yangınları var. Yine bütün derelere barajlara kimyasal atıklar atıyorlar. Bunlar tevafuk mu sizce? Tüm dünyada 40 yılın rekor enflasyonu varken, alım gücünüz azalmışken, tüm insanlar fakirleşmişken siz , küresel piyasalarda altının gümüşün , diğer para birimlerin değer kaybedeceğini , ve manüplasyon olmadığını düşünüyor musunuz? Şu anda insanların varlıklarına çöktüklerini biliyor musunuz? İnsanlar fakirleşmişken. Enflasyon demek altın gümüş demek. Güvenli limanlara gidiş demektir. Siz aldığınız altın ya da gümüşün değerini kaybedeceğini mi düşünüyorsunuz? 

Eylül Ekim geldiğinde göreceksiniz. 

DOLAR 6 LİRAYA DÜŞECEKMİŞ

"Sosyal medyada çuvalla para gelecek dolar 6 liraya düşecek deniyor. Miş muş larla eğer yatırımlarınıza yön verirseniz, hazır varlıklarınızı satarsanız çok beklersiniz. O 6 lirayı çok beklersiniz. Küresel piyasada doların değer artışı var.

Türkiye'de yüzde 80'e ulaşan enflasyon var. Rezervler artıyor.Dolar sizi enflasyona karşı korumaz. 17 18 aralığından dolar alınmaz. Bu 20 21 lira olmayacak anlamını taşımıyor. Dolar 20 üzerini görebili.r. Yılın son çeyreğinden bahsediyorum. Bugün dolar 17 liradan alacağım kazanacağım anlamına gelmiyor. Eğer elinizde dolar varsa, Euro dolar dip seviyede, altının ons fiyatı dip seviyelerde, gümüş ve sterlin dip seviyelerde. 

Sepet yapın. Bunu anlattığım arkadaşlarım çok mutlular hiçbir şeyden zarar etmiyorlar. Neden sepetteki dengesini bozmuyor. sepetinde ne var dolar, euro, altın gümüş her şeyden var. Risklerini bölmüş. Tek birine yatırım yapıp beklemiyor. Doları olan şimdi düşükten Euro, sterlin, altın alabiliyor. O yüzden sepetle yılın kalan 6 ayına devam edenler kazanmaya devam edecek. Risklerinizi bölmek zorundasınız.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç