Son Dakika: İslam Memiş Dolar ve Altın Alımı Seviyelerini Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İslam Memiş Dolar ve Altın Alımı Seviyelerini Açıkladı

Son dakika haberi: Dolar v altın fiyatları konusunda dikkat çeken bir açıklama geldi. İslam Memiş, alım seviyelerini duyurdu.

Altın 25 Haz 2022 16:02 0
Son Dakika: İslam Memiş Dolar ve Altın Alımı Seviyelerini Açıkladı

İslam Memiş'ten dolar ve altın tahmini.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada zenginin daha zengin olduğu sistemin bozulduğunu söyledi. 

BDDK'nın kararını yorumlayan Memiş, "BDDK dedi ki dövizde 15 milyondan fazla paran varsa bu paranı bozdur nakit ihtiyacını öyle karşıla sana kredi yok dedi. Bunu çok olumlu görüyorum" dedi.

BİTCOİN

İslam Memiş Bitcoin'in toparlanma seviyelerinin devam ettiğini, kısa vadede toparlanmanın devam edeceğini söyledi. 

ALTIN DOLAR

Altın ve dolar beklentilerini açıklayan İslam Memiş şu ifadeleri kullandı:

"Biz bireysel olarak tüm varlıklarımızla TL'ye dönmüştük. Döndüğümüzde dolar 17 lira 22 kuruş seviyesindeydi. Gram altın 1022 lira seviyesindeydi. Gü,müş 12.04 TL seviyesindeydi. Rahat olun arkadaşlar. Biz samimiyetle bu işi yapıyoruz. Dürüst insanlar her zaman kazanır. Ben günün birinde çıkacağım 16 75'ten doları yerine koyacağız. 950-1000 lira arasında gram altımızı yerine koyacağız. 11.40 TL seviyesinden yerine koyacağız sözüm vardı. Mahçup olmadık."

DOLAR ALTIN NEDEN DÜŞTÜ?

BDDK dün bir karar aldı ve konut kredisine sınırlama getirdi. Daha sonra da hesabında 15 milyon liralık dövizi olanlara kredi yasağı geldi. 

Şu sıralar 1 dolar 16 lira 92 kuruş, grma altın 992 lira.

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com piyasalar konusunda yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi aracı kurumlar ve yatırım uzmanları, yatırım danışmanları tarafından verilen bir hizmettir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç