Son dakika: İslam Memiş altın tahminini yayınladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İslam Memiş altın tahminini yayınladı

Son dakika haberi: Altın fiyatları hakkında İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. Son düşüş ve yükselişten sonra İslam Memiş, altın fiyatlarının yönünü duyurdu.

Altın 25 Mart 2023 17:12 0
Son dakika: İslam Memiş altın tahminini yayınladı

Son dakika: İslam Memiş'ten yeni altın tahmini geldi.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada altın fiyatları ile ilgili tahminini paylaştı.

Fed'in kararı sonrası bir miktar düşen altın fiyatları, daha sonra yeniden yükselişe geçmişti. Fed kararı sonrası 1180 liraya kadar gerileyen gram altın fiyatı 1213 liraya kadar çıkarak yüksek seviyesini sürdürdü. Çeyrek altın ise 1981 liraya kadar çıktı ve rekor kırdı.

Altın fiyatları son günlerde oldukça hareketli devam ederken İslam Memiş'ten bir son dakika açıklaması geldi. Memiş yaptığı açıklamada altın fiyatlarının yükseliş trendinde olduğunu, ama asıl yükselişin yaz aylarında olacağını söyledi. Ons altının geçen senenin zirvesine ulaştıktan sonra düştüğünü, ancak bugünlerde yeniden hızlı şekilde yükselişe geçtiğini söyleyen Memiş, 2 bin doların üzerinin görüldüğünü, ancak bir miktar geri çekilme olduğunu söyledi.

Hem ons tarafında hem de gram altın tarafında rekorlar gelirken bir son dakika açıklaması Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş yaptığı son dakika açıklamasında gelecek 1-2 hafta içinde kar satışları nedeniyle bir gerileme beklediğini, yaşanan gerilemenin yeni bir alım fırsatı olacağını ve son alım fırsatı olacağını söyledi. Memiş açıklamasındai, "Önümüzdeki 1-2 hafta içinde kar satışlarından kaynaklanan bir gerileme bekliyorum. Bu gerileme, yılın son gerilemesi ve son alım fırsatı olarak öne çıkıyor" dedi.

KAÇ TL OLACAK?

Gram altın yükselecek mi düşecek mi sorusuna da yanıt veren İslam Memiş, gelecek günlerdeki son alım fırsatının ardından altında yaz aylarında 1550 liraya kadar çıkışın olabileceğini söyleyerek, "Son alım fırsatını değerlendiren yatırımcılar, yaz aylarında altın fiyatlarının 1450-1550 seviyelerine ulaşacağını görecekler" ifadelerini kullandı.

GOLDMAN SACHS'TAN ALTIN TAHMİNİ

Goldman Sachs analistleri altın fiyatları ile ilgili yaptıkları son değerlendirmede, “Ekonomiyi durgunluğa itecek bir büyüme şokuyla altının yukarı yönlü hareketi ihtimali, yükselen korku ve artan resesyon risklerinin varlığında ekonomide “yumuşak iniş” veya daha fazla Fed şahinliğiyle altının aşağı yönlü hareketi ihtimalinden kayda değer ölçüde fazla” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre güncel altın fiyatları şu şekilde:

ALTIN/ONS FİYATI NE KADAR OLDU?
1.978,99

ALTIN/GR SPOT FİYATI NE KADAR OLDU?
1.211,97

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR OLDU?
7.902

ZİYNET ALTINI FİYATI NE KADAR OLDU?
7.902,01

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?
1.237,92

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?
1.981,56

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?
3.963,13

ATA ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?
8.357,97

14 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR OLDU?
816,65

22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR OLDU?
1.191,02

GREMSE ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?
20.166,00

ALTIN/ONS TL  FİYATI NE KADAR OLDU?
37.819

Finans7.com | Ankara

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç