Son dakika: İnternet neden yavaş, ne zaman gelir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İnternet neden yavaş, ne zaman gelir?

Son dakika haberi: İnternet neden yavaş? Twitter ve diğer sosyal mecralara neden giremiyorum? İnternet ne zaman gelir?

Bilim ve Teknoloji 8 Şubat 2023 18:42 3
Son dakika: İnternet neden yavaş, ne zaman gelir?

Son dakika haberi: İnternet neden yavaş , neden çekmiyor?

Türkiye günlerdir Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen feci depreme ağlıyor. İçimiz yanıyor. 10 ilde şimdiye kadar 9 bin 57 kişi hayatını kaybederken 52 bin vatandaşımız yaralı olarak hastanelerde tedavi altına alındı. Tüm Türkiye'ye yasa bürünürken deprem bölgesinde yoğun şekilde arama kurtarma faaliyetleri sürdürülüyor.

Gelen son dakika bilgilerine göre kullanıcılar internete, Twitter, Tiktok ve sosyal mecralara erişimde sıkıntı yaşıyor. Bunun nedenini arayan vatandaşlar, neden uygulamalara giremediğini , internetin neden şimdi yavaş olduğunu merak ediyor.

Konu ile ilgili Cüneyt Özdemir'den bir son dakika açıklaması geldi. Özdemir yaptığı açıklamada BTK'nın Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının talimatı ile Twitter'a erişim kısıtı getirdiğini söyledi. Erişim kısıtlamasının nedeni olarak depremle ilgili yapılan dezenformasyon içerikli paylaşımlar olarak gösterildi.

İnternetin neden yavaş olduğu , internete de kısıtlama gelip gelmediği henüz bilinmiyor. İnternetin baz illerde normal olduğu, sadece bazı illerde çekmediği belirtiliyor. Siz hangi ilden erişim sıkıntısı yaşıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Ay Önce
antalya ama bilgisayarda çekiyor telefonumda çekmiyor
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Doğuda deprem oluyor batıdaki internet 10/kbps. Tebrikler Türkiye.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
doğuda olan depremden dolayı neden batıda internet çekmiyor, ne alaka yani deprem falan doğuda olmuş neden ben çekiyorum bunun cezasını