Son dakika: İndirim beklerken benzin ve mazota zam geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İndirim beklerken benzin ve mazota zam geldi

Son dakika haberi: Akaryakıtta indirim beklenirken zam kararı geldi. Sessiz sedasız gelen zammın detayları haberimizde.

Emtia 8 Ocak 2023 13:24 1
Son dakika: İndirim beklerken benzin ve mazota zam geldi

İndirim beklerken zam geldi.

Akaryakıtta son günelrde indirim beklentisi oluşmuştu. 80 doların üzerinde seyretmesi nedeniyle akaryakıt fiyatları artarken yeniden düşen brent petrol ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yine de zam oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre brent petrol varil fiyatında 78 dolar seviyeleri görüldü.

REKOR İNDİRİM BEKLENİYORDU

Brent petrol varil fiyatı 83 dolar seviyesinde seyrettiği günden bu yana fiyat değişimi olmamıştı. 5 dolar düşen brent petrol varil fiyatı ile birlikte benzin ile motorin fiyatına da indirim bekleniyordu. Ancak indirim beklenirken zam geldi. Sessiz sedasız şekilde gelen zam düşük oldu.

Ama indirim olmaması , indirim olmamasına rağmen zam olması tepki çekti. 

İstanbul'da benzinin litre fiyatı 19,44 TL seviyesinden 19,51 TL seviyesine, motorinin fiyatı ise 22,02 TL seviyesinden 22,07 TL'ye çıktı.
Ankara'da benzinin litre fiyatı 19,67 TL seviyesinden 19,71 TL seviyesine, motorinin fiyatı ise 22,23 TL seviyesinden 22,26 TL'ye çıktı.
İzmir'de benzinin litre fiyatı 19,66 TL seviyesinden 19,70 TL seviyesine, motorinin fiyatı ise 22,40 TL seviyesinden 22,43 TL'ye çıktı.

LPG otogaz fiyatında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

BRENT PETROLDE SON DURUM NEDİR?

Brent petrol varil fiyatında son günlerde düşüş sürüyor. Geçen haftalarda 80 dolar üzerinde seyreden brent petrol varil fiyatı 78 dolara kadar geriledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, emtia , kredi , banka finans haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
zamın gelmediği gün mu var