Son Dakika: İki Hastaneden Yüksek Promosyon Anlaşması: Sırada Sağlık Bakanlığı Personelleri Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İki Hastaneden Yüksek Promosyon Anlaşması: Sırada Sağlık Bakanlığı Personelleri Var

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelerden promosyon anlaşması açıklamaları gelirken devlet hastanelerinde personeller hala mağdur.

Bankalar 17 Ekim 2022 13:57 0
Son Dakika: İki Hastaneden Yüksek Promosyon Anlaşması: Sırada Sağlık Bakanlığı Personelleri Var

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelerden promosyon açıklamaları geliyor.

2 üniversite tarafından yapılan son dakika açıklamasında personellere promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Önceki promosyon anlaşmalarını iptal eden iki üniversite, yeni anlaşmalara imza attı ve personellere ödenecek yeni maaş promosyonlarını duyurdu.

Ankara Üniversitesi tarafından yayınlanan duyuru şu şekilde:

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada banka temsilcileri ile bir görüşme yapıldığını ve TEB ile yapılan anlaşma sonucu personellere 30 bin lira proımosyon ödemesi yapılmasında karar kıldıklarını duyurdu. Konu işle ilgili son dakika açıklaması Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'dan geldi. Kılavuz yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 7 bin 500 personele sahibiz. Banka ile yaptığımız anlaşma neticesinde personel başına 30 bin TL promosyon ödenmesi konusunda mutabık kaldık” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYONU

Sağlık Bakanlığı bünyesinde, devlet hastanelerinde çalışan personellere yapılacak promosyon ödemesi için çalışmalar devam ediyor. Personeller en az 30 bin lira promosyon bekliyor. Ancak bu konuda hala bir gelişme yok ve anlaşma imzalanmadığı için personeller her ay 1000 ile 1500 lira arasında promosyon ödemesinden kayıp yaşıyor. Personeller, artık buna bir çözümün getirilmesini,  promosyon anlaşmasına imzaların atılmasını istiyor. 

Sizce ne promosyon ödemesi ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Promosyon açıklamasından haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç