Son dakika iddiası: Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika iddiası: Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu?

Seda Sayan boşanacak mı? Çağlar Ökten ile Seda Sayan boşanıyor mu? İşte son dakika magazin iddiaları.

Yaşam 2 Mart 2023 23:43 0
Son dakika iddiası: Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu?

Son dakika: Seda Sayan Boşanıyor mu?

Magazin gündemine bomba gibi düşen .haberde ünlü isim Seda Sayan'ın 7. kocası Çağlar Ökten'den boşanacağı iddia edildi. Bu iddia magazin gündeminde dünden bu yana çokça konuşulurken iddiaların temeline dair bilgiler yazımızda.

Seda Sayan geçen sene 7. evliliğini yaptı. Çağlar Ökten ile dünya evine giren ve mutlu bir izlenim veren Seda Sayan'ın son günlerde ayrılık iddiaları ile gündeme geldiği ve çiftin zor günlerden geçtiği iddia edildi.

Evlendikten sonra sosyal medya üzerinde sık sık paylaşım yapan Seda Sayan, son dönemlerde paylaşımları oldukça azalttı ve artık hemen hemen hgiç yapmıyor. Kendiden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'e Seda Sayan'ın ailesi ve oğlu Oğulcan Engin'in destek vermediği bildirilirken ikilinin sorunlar yaşadığı bildirildi.

Çağlar Ökten ile paylaşım yapmayan Seda Saytan hakkında oğlu Oğulcan Engin ve ailesinin destek vermemesi nedeniyle boşanmaya hazırlandığı iddiaları ortaya atıldı. İki isimden konu ile ilgili henüz doğrulayan ya da yalanlayan bir açıklama gelmedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç