Son Dakika: İcardi Wanda Nara Barıştı (Neden Ayrılmışlardı?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İcardi Wanda Nara Barıştı (Neden Ayrılmışlardı?)

Son dakika haberi: İcardi ile Wanda Nara geçen hafta ayrılma kararı almıştı. Ancak gelen son dakika açıklaması sevindirdi. Çift barıştı.

Spor 25 Eylül 2022 18:46 0
Son Dakika: İcardi Wanda Nara Barıştı (Neden Ayrılmışlardı?)

Barıştılar: Peki İcardi Wanda Nara neden ayrılmıştı?

İcardi ile eşi Wanda Nara ayrılmıştı. Gelen son dakika açıklamasında çift, yeniden barıştıklarını söyledi.

Bu ayrılık Türkiye medyasında geniş yer buldu. İcardi'nin Galatasaray'a transferi sonrası yaşanan bu ayrılığın ardından en merak edilen konu neden ayrıldıkları konusu oldu. Wanda Nara , İcardi ile ayrılmalarını şu ifadelerle duyurdu:

Bu paylaşımda Wanda Nara şunları söyledi: "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum."

Wanda diğer paylaşımında ise "Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim" dedi.

Wanda Nara açıklamasının devamında ise ayrılıkla ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağını , detay paylaşmayacağını söyledi. 

Çiftçin evlilikleri bir süredir sıkıntılı gidiyordu. 2021 yılı sonunda Nara, İcardi'nin kendisini aldattığını söylemiş ve ayrılık kararı almıştı. Bu açıklama sonrası İcardi'nin özür dilediği ve çiftin barıştığı öğrenildi. Ancak bundan sonra da evlilikte suların durulmadığı bildirildi. 

İcardi , aynı takımda oynadığı Maxi Lopez ile evli olan Wanda Nara ile , o henüz evli iken görüşmeye başladı. 2013 yılında ayrılan Wanda ile Maxi Lopez'den sonra İcardi ile MAxi Lopez, hiçbir maçta el sıkışmadı. Çiftin, 5 ve 6 yaşlarında iki kızı bulunuyor. Nara'nın önceki evliliğinden ise üç oğlu var.

BARIŞTILAR

Çiftten gelen son dakika açıklamasında barıştıkları öğrenildi. Arjantinli golcü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Wanda Nara ile yeniden barıştıklarını duyurdu. Icardi, yaptığı paylaşımda Portekizce 'Te amo toxi' ifadelerini kullanırken bu cümle Türkçe'de 'seni seviyorum' anlamına geliyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç