Son Dakika: İbrahim Erdemoğlu'nun Taban Yaptırması Sonrası SASA Hissesinde Taban Bozduran Yeni Adım
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: İbrahim Erdemoğlu'nun Taban Yaptırması Sonrası SASA Hissesinde Taban Bozduran Yeni Adım

Son dakika haberi: SASA'ya taban yaptıran açıklamadan sonra taban bozduran yeni bir hamle geldi.

Borsa 30 Kasım 2022 20:53 0
Son Dakika: İbrahim Erdemoğlu'nun Taban Yaptırması Sonrası SASA Hissesinde Taban Bozduran Yeni Adım

SASA'ya taban yaptıran açıklama.

Sermaye Piyasası Kurulu ile Bist tarafından alınan tedbirlere rağmen SASA'da manipülatif hareketler bugün de devam etti. Son olarak SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu bomba açıklamalar yaptı ve bu açıklama sonrası hisse tabanı gördü.

Erdemoğlu bugün gazeteci Vahap Munyar’a konuştu ve burada yaptığı açıklamada hissenin fiyatının çok yüksek olduğunu, 80 lira olduğunda kendisinin satış yaptığını ve üzerinden alım yapılmayacağını söyledi. 

Tabandan Global yatırım 2 milyon lotluk bir alım yaptı ve hisse dakikalar içinde 130 seviyesine kadar çıktı. Önceki gün de hisse senedindeki tabanı HSBC bozmuş, 2 milyonluk alış sonrası hissede yine sert hareketler görülmüştü.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından alınan tedbirler sonucu 117 seviyesine kadar düşen hisse dün tabandan dönmüş ve bugün de kapanışa yakın saatlerde Global Yatırımın yaptığı 2 milyonluk alımla tabanı bozdu.

SASA hissesimde son durum şu şekilde:

ERDEMOĞLU NE DEDİ?

SASA'nın patronu Erdemoğlu bugün yaptığı açıklamada hissenin fiyatının yüksek olduğunu söyleyerek yükselişişn neden kaynaklandığını, herhangi bir yeni yatırım ya da işlem yapmadıklarını söyledi. Erdemoğlu yaptığı açıklamada "Hissenin fiyatı 60 liradan 180 liraya neden yükseldi, bilmiyorum. Yeni yatırım açıklamamız olmadı, hisse fiyatlarımızı yukarı çıkaracak bir açıklama da yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsalar , hisseler hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç