Son dakika: Hulusi Akar'dan 'Sinan Oğan' açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Hulusi Akar'dan 'Sinan Oğan' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ittifak iddialarına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Siyaset 15 Mayıs 2023 18:21 0
Son dakika: Hulusi Akar'dan 'Sinan Oğan' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Sinan Oğan açıklaması.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ittifak iddialarına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte detaylar.

AKP Kayseri İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirmek amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar burada yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirdi. Akar, "Bu partiler hepsi bir cephe olmuşlar, ülkemize karşı, milletimize karşı bir tavır içindeler, Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı tavır içindeler. Asil milletimiz bunu gördü ve görmeye devam ediyor. Bizim görevimiz bu durumu neden eksik veya fazla olduğu üzerinde durmak değil. Gördüğümüz kadarıyla daha fazla çalışmalı, daha iyi anlatmalıyız. Vatandaşlarımızın doğruyu bildiğine inanıyoruz. Vatandaşlarımızın ferasetine ve bilincine son derece güveniyoruz. Doğru bilgiler aktarıldıkça, her şey açığa çıktıkça, doğru yol bulunacaktır" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhur İttifakı ile ittifak yapmayı düşünüp düşünmediğini sorması üzerine Akar, "Bu siyasetin aktörleri, siyasetin gereklilikleri. Her ihtimale karşı bu konu her zaman görüşülebilir, tartışılabilir. Mantıklı ve makul bir şekilde herkes yerini alır. Bu konuda Cumhurbaşkanımız ve parti genel merkezimiz gerekli temasları yaparlar, görüşürler ve tedbirlerimizi alırız" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç