Son dakika: Hastanelere yeni personel ve işçi alımı için müjdeli haber
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Hastanelere yeni personel ve işçi alımı için müjdeli haber

Sağlık Bakanlığı 2024 yılı personel alımı hakkında yeni açıklama geldi. Bakan açıklamasında personel alımı müjdesi verdi.

Sağlık Bakanlığı hastanelere personel alımında müjdeli haber geldi.

Sağlık Bakanlığı bünyesine 2024 yılında yeni personel alımı yapılması bekleniyor. Konu ile ilgili sevindiren son dakika haberi Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan geldi. Bakan Şimşek yaptığı açıklamada sağlıkta yeni atama mesajı verdi.

"Geçen sene bir seçim vardı. Gelirler politikası oldukça cömert belirlendi. Bunun da etkisi var. Önümüzde 4 yıl seçim olmayan bir dönem var" diyerek açıklamasına başlayan Bakan Şimşek, persone lalımı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bu sene sadece emekli olanların yerine memur alımı prensibi getirdik. Alamayacaklar. Sağlık hariç. Sağlıkta çünkü yeni şehir hastaneleri devreye giriyor. Sağlıkta bir istisna yaptık. Onun dışında hiçbir bakanlığa personel noktasında emekli olanların ötesinde eleman alımını kısıtladık"

İşte açıklamanın tamamı:

YENİ PERSONEL ALIMI MÜJDESİ GELDİ: "SAĞLIK HARİÇ"

Bakan Şimşek yaptığı bu açıklamada açılacak yeni şehir hastaneleri nedeniyle personel eksikliği olacağı, bu nedenle hastanelere personel alımlarının da yapılacağını söyledi. Bu da hastanelere önümüzdeki dönemde bir personel alımı daha yapılacağını gösteriyor.

Hem personel hem de işçi kadrolarına yapılacak personel alımının sene sonuna doğru Eylül - Ekim civarında gündeme gelmesi bekleniyor. Siz hangi kadroya atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Atama takvimi belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (39)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Temizlik görevlisi
Ziyaretçi 4 Ay Önce
hemsirelik atamasi
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Arkadaşlar açılmıyor
Ziyaretçi 4 Ay Önce
nasıl başvuru yapıyoruz pki
Ziyaretçi 4 Ay Önce
çevte sağlık teknisyeni alımı fazla olsun lütfen