Son Dakika: Halkbank Emekli Promosyonuna Zam Gelecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Halkbank Emekli Promosyonuna Zam Gelecek

Son dakika haberi : Halkbank promosyonu hakkında son dakika açıklaması geldi. Promosyona zam gelecek.

Bankalar 30 Eylül 2022 23:15 0
Son Dakika: Halkbank Emekli Promosyonuna Zam Gelecek

Halkbank emekli banka promosyonuna zam hazırlığı iddia edildi.

Halkbank'tan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika açıklamasında büyük bir emekli müşteri kaybına uğrayan Halkbank'ın promosyonu arttıracağı öğrenildi. Gelen son dakika bilgilerine göre Halkbank emekli promosyonuna zam yapacak. Biz de bu yazımızda Halkbank emekli promosyonu hakkında son dakika bilgilerine yer verdik.

HALKBANK ŞİMDİ NE KADAR VERİYOR?

Halkbank şimdi yaptığı açıklamada emeklilere aşağıdaki promosyonu veriyor:

"Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır."

ZAM GELECEK?

Emeklilere promosyonda Halkbank'ın zam yapacağı öğrenildi. Üst düzey bir bankacı yaptığı açıklamada kamu bankalaırnın promosyona zam yapacağını söyledi. 28 Ekim günü açıklaancak AK Parti seçim beyannamesinde bu konu ile ilgili detaylara yer verilmesi ve seçim beyannamesinde bu konuya değinmesi bekleniyor. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç