SON DAKİKA: Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş İstifa Etti!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SON DAKİKA: Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş İstifa Etti!

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Nisan 2020'den beri sürdürdüğü görevinden ayrıldığını açıkladı.

Haberler 15 Eylül 2022 19:43 0
SON DAKİKA: Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş İstifa Etti!

Son dakika haberi... Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ayrılığını Twitter hesabından duyurdu.

"YOLUN AÇIK OLSUN HALK TV"

Toktaş, ayrılık mesajında "Halk TV ile buraya kadar.  Halk TV’nin ekran arkasındaki/önündeki fedakar emekçileriyle birlikte sayıca bizi üçe, dörde katlayan kanalları geçerek bayrağı 2,5 yılda zirveye diktik. Yolun açık olsun Halk TV,  yolunuz açık olsun can arkadaşlarım. Teşekkürler @cafermahiroglu..." dedi.

İZLEYİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Suat Toktaş, ayrılık mesajında Halk TV izleyicilerine de teşekkür ederek "Meslek hayatımda gördüğüm en zinde, en sahiplenen, en denetleyen bir izleyici kitlesine hitap etmek hem zorlayıcı, hem öğreticiydi." ifadelerini kullandı.

SUAT TOPTAŞ KİMDİR?

Uzun yıllardır televizyonculuk deneyimi olan Suat Toktaş 2,5 yıllık Halk TV deneyimini 15 Eylül 2022’de sonlandırdı. Ayrılık haberini sosyal medya hesaplarından duyuran Suat Toktaş, HBB, Star, Kanal D, ATV ve BRT kanallarında muhabirlik yaptı.

1999 yılında CNN Türk’e geçen Suat Toktaş, kanalda önce Ankara, ardından İstanbul’da editörlük ve haber müdürlüğü görevlerinde bulundu. 10 yıllık CNN Türk deneyiminin ardından Habertürk TV’ye geçen Suat Toktaş, 5 yıl boyunca haber merkezinin başındaydı. Buradan ayrılan Toktaş daha sonra Haber Global’in kuruluş çalışmalarında da yer aldı. Suat Toktaş, bir dönem de TV5’te haftalık siyasi program yaptı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç