Son Dakika Haberleri: Malatya Akçadağ'da Katliam Gibi Trafik Kazasında 6 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haberleri: Malatya Akçadağ'da Katliam Gibi Trafik Kazasında 6 Ölü

Son dakika haberi: Malatya2da katliam gibi trafik kazası meydana geldi. Feci kazada 6 kişi öldü.

3.Sayfa 25 Eylül 2022 10:34 0
Son Dakika Haberleri: Malatya Akçadağ'da Katliam Gibi Trafik Kazasında 6 Ölü

Son dakika haberi: Malatya'da feci kaza meydana geldi.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Akçadağ'da hafif ticari bir araç ile TIR çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

Akçadağ'da Muratl ıMahallesi'nde bugün meydana gelen olayda , Kayseri Malatya kara yolu üzerinde Doğanlar MEvkisinde Kayseri'ye doğru gitmekte olan hafif ticari bir araç, karı taraftan gelmekte olan ve H.D. isimli kişinin yönetiminde olan TIR'la çarpıştı. 

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybeden araçların çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada ortalık savaş alanına döndü. Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık AFAD ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları ilk incelemede 6 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan bir kişiye olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı ve yaralı, yakındaki ahstaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akçadağ Devlet Hastanesine kaldırılan bu kişinin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 

Öte yandan Malatya Valisi Hulusi Şahin kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu ve görevlilerden bildi aldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç