Son Dakika Haberleri: İbrahim Tatlıses Öldü mü 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haberleri: İbrahim Tatlıses Öldü mü 2022

İbrahim Tatlıses öldü mü? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? İşte İmparator lakaplı Tatlıses'in sağlık durumu.

3.Sayfa 23 Eylül 2022 00:26 0
Son Dakika Haberleri: İbrahim Tatlıses Öldü mü 2022

İbrahim Tatlıses Öldü mü?

En çok ölüm tehlikesi atlatan usta sanatçılarımızdan olan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses , en son geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirdi. Bodrum'a doğru gitmekte olan İbrahim Tatlıses'in arabası kontrolden çıktı ve devrildi. Aracın devrimesi sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderilmiş ve hemen olaya müdahale edilmişti. Bundan 1 ay önce meydana gelen olayda İbrahim Tatlıses hafif sıyrıklarla olayı atlatmış hatta aynı akşam konserine katılıp şarkı söytlemişti. 

Kaza sonrası bölgeye gelen ekipler olay yerine ulaşırken İbrahim Tatlıses'in aracın içinde ve bilincinin açık olduğunu tespit etti. Tatlıses onu kurtarmaya gelenlere “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dedi. Daha sonra İbrahim Tatlıses araçtan çıkarılıp tedavi altına alındı.

11 SENE ÖNCE BAŞINDAN VURULMUŞTU

14 Mart 2011 gecesi İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralanan İbrahim Tatlıses uzun süren tedavisinin ardından kurtulmuş ve sahnelere geri dönmüştü. 

SOSYAL MEDYADA ÖLDÜ İDDİALARI SÜREKLİ GÜNDEM OLUYOR

İbrahim Tatlıses'in öldüğü iddiaları sosyal medya üzerinde sürekli gündem olan iddialar arasında ancak usta sanatçı Tatlıses'in öldüğü iddiaları asılsızdır.

KAÇ YAŞINDA?

İbrahim Tatlıses ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. İbrahim Tatlıses 1 Ocak 1952 doğumlu ve 70 yaşındadır. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç