Son Dakika Haberi: LPG'ye İndirim Müjdesi Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haberi: LPG'ye İndirim Müjdesi Geldi

Son dakika haberi: Sektör yetkililerinden alınan son dakika bilgilerine göre LPG'ye 1 liralık indirim geliyor.

Son Dakika 4 Mayıs 2022 17:47 3
Son Dakika Haberi: LPG'ye İndirim Müjdesi Geldi

Son dakika haberi: Araç sahiplerini sevindiren indirim açıklaması sonunda geldi. Gelen son dakika açıklamasında otogaz fiyatına büyük bir indirim geleceği açıklandı. Gerçi gelen son zamlardan sonra buna büyük indirim denemez ancak 1 liralık indirim araç sahipleri tarafından sevinçle karşılandı.

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş enerji fiyatlarında cidddi yükselişlere neden oldu. Benzin ve motorin fiyatlarında sert yükselişler görülürken AB'nin yeni kısıtlama kararı ile Rus petrolünü tamamen yasaklayacak olması , brent petrolün yeni rekorlara çıkacağı ve akaryakıt fiyatlarında yüksek seviyelerin görülmeye devam edileceğini gösteriyor. 

Art arda zamlar gelirken bugün sevindiren bir son dakika geldi. Gelen bilgilere göre LPG litre fiyatına indirim geleceği açıklandı. Açıklamada bugün gece yarısından itibaren LPG satış fiyatına 1 liralık indirim yapılacağına yer verildi. 

10 LİRANIN ALTINA DÜŞMÜYOR: İNDİRİM SONRASI LPG FİYATI NE KADAR OLACAK?

Söz konusu indirim ile birlikte otogaz fiyatları 1 lira düşmüş olacak. Son fiyatlara baktığımızda İstanbul'da 11.75 TL'den satılan otogazın litre fiyatı, indirim sonrası 10.75 TL seviyesine düşmüş olacak. Ankara'da 11.97 TL'den satılan otogaz fiyatı ise 1 liralık indirimle 10.97 TL seviyesine gerileyecek. İzmir'de ise 11.69 TL'den 10 69 TL seviyesine bir gerileme görülecek. 

Benzin ile motorin fiyatlarında ise bir değişiklik beklenmiyor. 3 büyük şehrimizdeki fiyatları ise şu şekilde: 

İstanbul'da mazot, diğer adı ile motorin 22.07 TL'den satışa sunuluyor. Benzinin litre fiyatı ise İstanbul'da 20 lira 33 kuruş seviyesinde. 

Ankara'da ise mazotun litre fiyatı 22.07 TL seviyesinden satılıyor. Benzin ise 20 lira 33 kuruş 'luk fiyattan satılıyor. 

İzmir'de ise fiyatlar Ankara'nın aynısı. Motorin'in litre fiyatı 22.17 TL. Benzin ise 20 lira 44 kuruş.

1 LİRALIK LPG İNDİRİMİ TARİHİ

Otogaza gelecek 1 liralık indirim 5 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olacak. Sizce 1 liralık indirim yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Güzel dalga geçiyorlar bizlerle saolsunlar bu millet enayi nasıl olsa 1 liraymış ulan 1 lira bakkaldada geçmiyor artık
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Neresi yeterli ben 2 sene önce 3tlye alıodum bugün 1tl indirir yarın 2tl verir kendinin olsun kaşıklar verip keçpçe ile alıo😡
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bugün kü fiyatına göre iyi lakin yeterli değildir.devamını bekliyoruz