Son Dakika Haberi: Kabineden Sonra Sözleşmelilere Kadro Açıklaması Geldi mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haberi: Kabineden Sonra Sözleşmelilere Kadro Açıklaması Geldi mi?

Son dakika haberi: Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro açıklaması geldi mi?

Çalışma Hayatı 24 Ekim 2022 19:52 0
Son Dakika Haberi: Kabineden Sonra Sözleşmelilere Kadro Açıklaması Geldi mi?

Son dakika haberi: Sözleşmelilere kadro açıklaması geldi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısından sonra kameralar karşısına geçti ve kabine kararlarını kamuoyuna duyurdu. Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:

Hafta sonu Malatya ve Diyarbakır'da vatandaşlarla bir araya geldik. Diyarbakır'daki toplu açılışa 70 bin kişi katıldı. Onda da hava alanından taa toplu açılışın yapılacağı yere kadar bir başka heyecan bir başka mutluluk vardı. Cesur Diyarbakır Annelerini yürekten selamlıyorum. 

Önümüzdeki günlerde de pekçok programla da ülkemize hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Yarın konut işyeri ve arsa projesinin ilk temel atma projesini gerçekleştireceğiz. Cuma günü seçim beyannamesini açıklayacağız. Cumartesi günü 29 Ekim programından sonra TOGG'un banttan indirme törenine katılacağız. Kasım ayında Türk devletleri teşkilatı ve G20 liderler zirvesine katılacağız. 

Cumhuriyetin 100'üncü yılına hazırlanıyoruz. Bizim için bu yıl dönümü sadece devletimizin 2. yüz yılını gösterenden fazla manaya sahip. Son 1000 yılda kurduğumuz üçüncü devlet olan ülkemizi her alanda milletçe hayalini kurduğumuz hayalin adını Türkiye Yüzyılı koyduk.

Türkiye'nin siyaseti ekonomisi ve tüm gelişmeleri dünyada olup bitenlerden bağımsız değil. İnsallah bu dönemde dünyamz parıltılı kavramları önümüzde getiren sapkın dayatmalardan kurtulacaktır. Her alanda büyüen bir Türkiye için çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılı Hedefimiz sadece refahı ülkemizi yükseltme gayesi taşımıyor. Aynı zamanda inanç, kültür ve medeniyet köklerimizi ihya edecek adımdır. 

Tüm Türkiye'ye sesleniyoruz. Gelin Türkiye Yüzyılını geçen 20 yılda inşaa ettiğimiz alt yapının üzerine kuralım. Gelin 2023 'ü ülkemizin en büyük atyılımının başlangıç noktası haline getirelim. Çözülmemiş hiçbir mesele bırakmamak için neler yaptığımızn en yakın şahidi milletimizdir."

SÖZLEŞMELİLERE KADRO AÇIKLAMASI GELDİ Mİ?

Sözleşmeli personellere kadro konusunda kabinede görüşme oldu. Kabinede yapılan görüşmeden sonra Erdoğan herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak açıklamanın Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den gelmesi bekleniyor. Açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç