Son Dakika Haberi: Kabine Değişiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haberi: Kabine Değişiyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı kabinesinde değişikliğin gündeme geldiği öğrenildi. İşte yapılacak düzenlemenin detayları.

Siyaset 26 Haz 2022 09:46 2
Son Dakika Haberi: Kabine Değişiyor

İktidara yakın Gazete açıkladı: Kabine değişikliği geliyor.

Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu bugün kaleme aldığı yazısında seçim sürecine girildiğini ve kabinede değişiklik beklentilerinin arttığını söyledi. 

AK PARTİ TEYAKKUZA GEÇTİ

Kayaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ıun 2023 seçimlerini şimdiye kadarki en kritrik seçim olarak nitelendirdiği ve 2023 seçimleri için AK Parti'yi teyakkuza geçirdiğini söyledi.

YENİ AÇIKLAMALAR GELECEK

Söz konusu yazıda Kayaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde yeni manevralar yapacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süredir seçimlerle ilgili bir süredir, "Ülkenin ve milletin kaderi bakımından gerçek anlamda bir yol ayrımını ifade ettiğine ve kritik öneme sahip olduğuna" ifadelerini kullanıyor.

KABİNE SONBAHAR'DA DEĞİŞEBİLİR

Söz konusu haberde kabinenin Sonbahar aylarında değişebileceğine yer verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyası sürecinde fakrlı isimlerle vatandaşların karşısına çıkacağı öğrenildi. 

İhtiyaç olması halinde partinin olağanüstü kongreye bile gidebileceği konuşulurken , söz konusu kongrede 75 üyeden oluşan MKYK'nın yenileneceği ve beraberinde Merkez Yönetim Kurulu'nda da değişiklik yapılacağına yer verildi. Bazı yeni isimlerin parti yöneitmine alınmasının planlandığı bildirilirken 

İKİNCİ BİR CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI

Sonbahar aylarında değişmesi planlanan kabine değişikliğinde genellikle siyasi isimlere yer verilmesi ve ikinci bir Cumhurbaşkanı atamasının yapılması bekleniyor.

Sizce kabinede hangi bakanlar değişmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kabine değişikliği geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kısmet olursa hepiniz değişecek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kısmet olursa seçim de hepiniz değişecek