Son Dakika Haber: Adana Çukurova Devlet Hastanesi'ni Bastılar İddiası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Haber: Adana Çukurova Devlet Hastanesi'ni Bastılar İddiası

Adana'dan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre Çukurova Üniversitesi Hastanesinin 50 kişinin saldırısına uğradığı iddia ediliyor.

Yerel Haberler 11 Tem 2022 00:59 2
Son Dakika Haber: Adana Çukurova Devlet Hastanesi'ni Bastılar İddiası

Adana'dan son dakika haberi geldi.

Adana'dan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Adana'da 50 kişilik bir grubun ev bastığı iddia edildi. İddialarda 50 kişilik bir grubun Adana Çukurova Devlet Hastanesi'ni bastığı belirtildi.

Hekim Birliği Sendikası tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı ve yapılan açıklamada "Adana Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servis, yaklaşık 50 kişilik bir grubun basması sonucu çalışamaz hale gelmiş, can güvenliği olmayan hekimlerimiz, can güvenliği sağlanana ve yazılı beyanı tebliğ edilinceye kadar hizmetten çekilmiştir. " ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyadan olaya gelen tepkiler şu şekilde:

"Çukurova Devlet Hastanesi acil servisinin, yaklaşık 50 kişilik bir grubun acil servisi basması sonucu çalışamaz hale geldiği ve can güvenliği olmayan doktorların hizmetten çekildiği haberleri son dakika olaraka basına yansıdı. Allah sonumuzu hayır etsin!

Adana da acili basarak işlemez hale getirenler o acile muhtaç her hastanın hakkına girdiniz. Ortadaki hekim ve sağlık çalışanlarının çalışma azmini yerle bir ettiniz. Vandal herifler 50 kişi acili basmak nedir Haçlı seferi mi düzenliyorsunuz

Adana Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servis, yaklaşık 50 kişilik bir grubun basması sonucu çalışamaz hale geldi, can güvenliği olmayan doktorlar hizmetten çekildiği söyleniyor. Umarız doğru değildir.

Olay hakkında resmi açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama gelince yazımıza eklenecektir. Takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Kaynak: Tamgatürk

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsanları bu noktaya getirdiklerine göre sağlık Bakanlığı'nın sağlık çalışanları hakkında da soruşturma açması lazım. Tek suçlu hastaneye gelenler değildir.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Öyle birsey varsa o basanlara müebbet verilmeli idam edilmeli götünde kazık sokulmali