Son Dakika: Güncellenen Polis Promosyonunda Bir Değişiklik Daha Yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Güncellenen Polis Promosyonunda Bir Değişiklik Daha Yapıldı

Güncellenen polis promosyonları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Açıklamada bir değişiklik yapıldığına yer verildi.

Bankalar 28 Eylül 2022 14:27 1
Son Dakika: Güncellenen Polis Promosyonunda Bir Değişiklik Daha Yapıldı

Güncellenen polis promosyonlarında bir de değişiklik yapıldı.

EGM personellerinin beklediği açıklama az öcne geldi. Yapılan açıklamada polislerin promosyon ödemeleri için kararın verildiği, daha önce ayda 300 TL olan promosyon ödemesinin zamlandığına yer verildi. 

EGM'den yapılan son dakika açıklaması şu şekilde:

"Teşkilatımızın maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde 5 yıllık süre için Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalanmıştı.

Bahse konu protokol ile tüm personeli kapsayacak şekilde, aylık ödemelerin 300 TL olması ve enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için her altı ayda bir memur maaş zammı oranında artırılması şartı getirilmişti.

Ancak 2022 yılında memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum üzerine, Vakıfbank ile yaklaşık 3 ay süren yeniden görüşmeler gerçekleştirilmiş ve maaş promosyonu ile ilgili bir değerlendirme sürecine girilmiştir.

Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27.000 TL ödenmesi karara bağlanmıştır.

Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir.

Ayrıca Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edilerek yeni protokole dahil edilecektir.

Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil olacaktır.

Vakıfbank Yönetim Kuruluna, Vakıfbank Genel Müdürüne ve protokol görüşmelerini gerçekleştiren heyetlere, Türk Polis Teşkilatı adına çok teşekkür ediyoruz."

VAKIFBANK

EGM Vakıfbank ile anlaşmaya vardı ve 3 yıllığına 27 bin lira maaş promosyonu verileceği kararlaştırıldı.

DEĞİŞİKLİK

Daha önce aylık şeklinde ödenen polis promosyonları, bu anlaşmada yapılan değişiklik ile artık tek seferde ödenecek. 1 Kasım 2022 tarihinde protokol yürürlüğe girecek ve polislere 27 bin lira promosyon tek seferde yatacak.

Sizce 27 bin TL uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
27 mı sadaka mı veriyorsunuz ya kaç bin emniyet personeli var sırf AÖF çalışanlarına veriliyor bu para yazıklar olsun