Son Dakika: Gülşen'in 50 Konseri İptal Edildi İşte Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Gülşen'in 50 Konseri İptal Edildi İşte Nedeni

Son dakika haberi: Gülşen hayranlarını üzecek son dakika geldi. Gelen bilgilere göre Gülşen'in konserleri iptal edildi.

Finans Magazin 14 Eylül 2022 19:16 1
Son Dakika: Gülşen'in 50 Konseri İptal Edildi İşte Nedeni

Ünlü şarkıcı Gülşen'in 50 konseri iptal edildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında bir konserde söylediği sözleri geçen haftalarda sosyal medya üzerinde yayılan , hakkında başlatılan inceleme kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan Gülşen, 5 gün tutuklu kaldıktan sonra ev hapsi ile serbest bırakılmıştı. Geçen hafta ev hapsi de kaldırılan Gülşen hakkında gelecek ay dava görüleceği bildirilirken bir son dakika haberi geldi.

Gelen son dakika açıklamasında Gülşen'in yıl sonuna kadar yapacağı 50 konserini iptal ettiği öğrenildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gülşen'in Avukatı Emek Emre , konser iptallerinin hukuki herhangi bir yönü olmadığını, söz konusu kararın tamamen Gülşen tarafından alındığını, onun inisiyatifinde olduğuna yer verildi.

NEDEN TUTUKLANMIŞTI?

Gülşen, imam hatipliler hakkında söylediği 'Sapıklığı imam hatipliliğinden geliyor' sözleri nedeniyle tutuklanmıştı. Bu olay sonrası açıklama yapan Gülşen, şunları söylemişti:

"Ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Benim kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan "Miraç" isimli arkadaşımın lakabı "imamdır". Arkadaşlarla kendi aramızda 'aptal, salak, sapık' olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Miraç'ın soy ismini ve iletişimini hatırlamıyorum. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur.

Bu konuşma, konserin hatırlamadığım bir aşamasında muhtemelen şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Ben orkestrama hitaben "beni seyircilerinin arasında omuzlarınızda taşıyın" demem üzerine bana orkestra arasından "seni imam taşısın" şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç'la aramızda geçmiştir. Bu konuşma konsere katılanlara ya da medyaya hitaben yaptığım bir konuşma değildir. Ben ülkesini seven, fırsat eşitliğine inanan, kimseyi ayırıp örselemeyen bir sanatçıyım.

Bu kısa görüntü aylar sonra kim tarafından, ne amaçla servis edildi bilmiyorum. Ancak provokatif amaçlı olarak servis edildiğini düşünüyorum. Ben imam hatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek, onlara hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım. Ülkenin tüm değerlerine ve hassasiyetlerine saygım sonsuzdur. Kesinlikle atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ayrıca yaşanan olayın zamansız bir yerde gerçekleşmesi talihsizliktir.

Şakalaşmanın herhangi bir gruba yönelik nefret içerikli olarak algılanması beni çok üzmüştür. Suç işleme kastım yoktur. Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmesini talep ediyorum. "

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sıkışınca u dönüşü... Bahane çok...