Son Dakika: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Tahmini Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Tahmini Geldi

Son dakika haberi: Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Açıklamada gram ve çeyrek altın tahmini paylaşıldı.

Altın 27 Eylül 2022 11:17 0
Son Dakika: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Tahmini Geldi

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında yükseliş yeniden başladı. Tahmin geldi.

Dün sert düşen gram altın hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada gram altın için yeni beklenti paylaşıldı.

ONS ÇAKILDI

Altının ons fiyatı önceki gün 2,5 yılın en düşük seviyesine kadar geriledi. Yaşanan sert düşüşle birlikte altının ons fiyatı 1622 dolara kadar geriledi. Şu sıralar altının ons fiyatı biraz toparlandı ve 1637 dolara yükseldi. Dolar kurunda da rekor üstüne rekor gelince gram altında 10 liralık yükseliş görüldü.

Son verilere göre 1 gram altın şu sıralar 970 lira seviyesinde seyrediyor.

DOLAR REKOR KIRDI

Dolar kuru ise az önce aniden 18.50 liranın üzerine çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini gördü.

Daha sonra düşen dolar şu sıralar 18.47 TL seviyesinde seyrediyor.

Fed’in şahin duruşunun ardından ABD’deki zayıf ihaleyle tahvil getirileri 2020’den beri en yüksek hızda tırmandı. Pazartesi birçok varlık sınıfında yaşanan geniş çaplı satışların ardından bu sabah dolar rallisine ara veriliyor. 

Bu durum da altının bir miktar yükselmesine yol açtı.

"GRAM ALTIN 1200 LİRA OLACAK" DEDİ

Para Piyasları Uzmanı Reşat Yılmaz altın fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yılmaz yaptığı açıklamada srt düşüşün kendilerii çin de çok büyük bir sürpriz olduğunu söyledi. Yılmaz açıklamasında, eğer gevşeme devam ederse çeyre kaltının 1500 liraya kadar çekilebileceğini söyledi. 

üşüş bizim için de çok büyük sürpriz oldu" diyen , Show Haber'e yaptığı açıklamada bu gevşemenin devam etmesi halinde şu sıralar 1590 TL seviyesinde olan çeyrek altının 1500 TL olabileceğini söyledi.

Düşüşün kalıcı olmadığını söyleyen Yılmaz, gram altının yeniden yükselerek sene bitmeden 1200 liraya kadar çıkacağını söyledi. Yılmaz açıklamasında,  "Biz tekrar yıl içerisinde gram altında 1200 TL bandını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Gram altının sene sonuna doğru 1200 TL olması ile birlikte çeyrek altın 1900 liralara çıkar.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com'da döviz, emtia, borsa, kripto paralar hakkında yer alan hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com sadece bilgilendirme yapar.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç