Son Dakika: Garanti BBVA Emekli Banka Promosyonu Son Başvuru Tarihini Açıkladı (Ne Kadar?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Garanti BBVA Emekli Banka Promosyonu Son Başvuru Tarihini Açıkladı (Ne Kadar?)

Garanti BBVA'dan son dakika açıklaması geldi ve emekli promosyon ödemesi son başvuru tarihine yer verildi.

Emekli Haberleri 15 Eylül 2022 21:11 0
Son Dakika: Garanti BBVA Emekli Banka Promosyonu Son Başvuru Tarihini Açıkladı (Ne Kadar?)

Promosyonu düşüren Garanti BBVA, son başvuru tarihini açıkladı.

Emekli banka promosyonunda daha önce yüksek rakam veren Garanti BBVA'dan son dakika açıklaması geldi ve promosyonda son başvuru tarihine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Garanti Bankası'nın emekli banka promosyonu kampanyasına dair bilgilere ve detaylara yer verdik.

"Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 6.000 TL’ye varan nakit promosyona ek 1.500 TL bonus fırsatı!" ifadeleri ile yayınlanan banka promosyon duyurusuna baktığımızda kampanyanın 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olduğu görüldü. Bu tarihe kadar bankaya maaşını taşıyan müşteriler ile Garanti BBVA'dan maaşını alırken daha önceki promsyon sözleşmesi sona eren müşterilerin de promosyonunu alabileceğine yer verildi.

EMEKLİLERE SUNULAN KAMPANYALAR

Garanti BBVA tarafından müşterilere sunulan kampanyalar şu şekilde:

- Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet'ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. (Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.

- Emekli promosyonu, “emeklilerin özel bankası” Garanti BBVA’da!* Emekli maaşınızı, “emeklilerin özel bankası“ Garanti BBVA’ya taşıyın, 6.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanma fırsatını kaçırmayın!
Garanti BBVA ATM’de emeklilere özel menü! Paramatiklerde emekliler için hazırlanan özel menüyle bakiyenizin tamamını tek tuşla ve kuruşu kuruşuna çekebilirsiniz Üstelik emekli maaşınızı çekerken maaş tutarınız kadar yapacağınız çekimlerde* nakit çekim limit aşım ücreti ödemezsiniz.(* ATM günlük para çekme limiti maksimum 20.000 TL ile sınırlıdır.)

- SGK emeklilerine özel kredi ve vadeli mevduat fırsatı! Emeklilerimize özel indirimli faiz oranlarıyla gelir belgesiz*** destek kredilerinden yararlanabilir ,cazip faiz oranlarıyla Vadeli Mevduatlarınızı değerlendirebilirsiniz.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON MİKTARI

Maaşa göre promosyon miktarı şu şekilde: 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4.000 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 6.000 TL.

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Garanti BBVA'dan yapılan son dakika açıklamasında promosyon ödemesi son başvuru tarihi 30 Eylül olarak duyuruldu. Bu tarihten sonra promosyonun güncelleneceği açıklandı. Daha önce 31 Ağustos tarihinde sona eren önceki promosyondan sonra promosyon miktarı 1500 lira düşürülmüştü. 30 Eylül sonrası ne olacak bekleyip göreceğiz. Sizce ne kadar olmalı ? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Güncelleme geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç