Son dakika: Galatasaray'da Rafa Silva transferi müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Galatasaray'da Rafa Silva transferi müjdesi

Son dakika haberi: Galatasaray'da RAfa Silva sevinci yaşanıyor. İyi Haberi ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho verdi.

Spor 9 Haz 2024 0
Son dakika: Galatasaray'da Rafa Silva transferi müjdesi

Galatasaray'da ilk transfer geliyor: Rafa Silva.

Transfer sezonunun başlamasına kısa süre kala Fenebrahçe, Galaatsaray ve Beşiktaş'ta yoğun gündem devam ediyor. Gelen son dakika açıklaması ise Galatasaray'a başarılı bir oyuncunun geleceği yönünde oldu. Haberi ise Fenerbahçe'nin teknik direktörü Mourinho verdi.

Fenerbahçe'ye gelmesindne sonra Portekiz basınına demeç veren Mourinho, Galatasaray'ın mutlu sona yaklaştığı transfer hakkında bilgi verdi.

RTP Portugal'e açıklamada bulunan Mourinho'ya Rafa Silva sorusu soruldu.

31 yaşındaki futbolcunun transferi ile ilgili gelen soruya Portekizli teknik direktör, Fenerbahçe taraftarını üzen, Galatasaray taraftarını ise sevindiren bir cevabı verdi.

Verdiği röportajda Rafa Silva'nın Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği konusunda Mourinho, "Rafa Silva, bence harika bir oyuncu. Ancak onun, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğunu duydum" diyerek cevap verdi.

RAFA SİLVA İÇİN TEKLİF

Geçen günelrde Portekiz basınında yer alan bilgilere göre Galatasaray'ın Rafa Silva için teklif yaptığı ve 3 milyon euro imza parası ve bu para ile birlikte 2 yıl için toplamda 7 milyon euro para teklif edildiği bildirilmişti.

Geçen sezonda Benfica forması ile toplamda 52 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda toplamda 22 gol ve 15 asist yaptı.

Başarılı oyuncu forvet arkası, sol ve sağ açıkta oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olarak tüm dünyada tanınıyor.

Rafa Silva'nın en güzel hareketleri şu şekilde karşımıza çıkıyor.

Sizce Rafa Silva başarılı olur mu?

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç