Son dakika: Fiat 2 yeni araba çıkarıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Fiat 2 yeni araba çıkarıyor

Fiat'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde Fiat'ın 2 yeni araba çıkaracağı bildirildi. İşte çıkacak yeni araba.

Fiyat Listesi 23 Şubat 2023 19:07 0
Son dakika: Fiat 2 yeni araba çıkarıyor

Fiat yeni araba modeli çıkarıyor.

Stellantis CEO'su Carlos Tavares yaptığı son dakika açıklamasında Fiat'ın 2023 yılında iki yeni arabayı piyasaya çıkaracağı ve iki aracın da elektrikli olacağını söyledi.

Citroen, Dodge Peugeot, Alfa Romeo ve Fiat gibi otomobil markalarını kendi bünyesinde bulunduran çatı şirket Stellantis, Türkiye'de hem sıfır hem de ikinci el araç piyasasında en çok satan marka olan Fiat ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasında bulundu.Yapılan açıklamada şirket CEO'su Carlos Tavares, bu sene iki yeni modelin çıkacağını ve iki aracın tam elektrikli otomobil olacağını bildirdi.

Fiat'ın elektrikli arabaları ile ilgili detay vermekten kaçınan Tavares, sadece iki aracın çıkacağını söyledi. Ancak sektör kaynakları açıklamanın yapılması ile iddia kazanını kaynatmaya başladı. Tanıtılacak ilk yeni arabanın adının Fiat 600 olacağına yer verildi. Kompakt crossover olarak karşımıza çıkacağı beklenen Fiat 600'ün Türkiye'de de satılan Fiat 500'ün gelişmiş bir versiyonu olacağı bildiriliyor.

Aracın ortaya çıkan konsepti şu şekilde:

Motor1 'de yayınlanan haberde Fiat 600'ün konsept tasarımına yer verildi. Yukarıda verilen fotoğraf ise casus kameralara yakalanan görüntüler üzerine çıktı. Henüz aracın nasıl görüneceği konusunda bir açıklama yok. Ancak bu arabanın Polonya'da üretileceği ve bu sene Temmuz ayında piyasaya çıkacağına yer verildi.

Sizce bu araba nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç