Son Dakika: Fenerbahçe'den 3 Transfer (Willian Arao, Tiago Çukur, Joshua King Golleri)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Fenerbahçe'den 3 Transfer (Willian Arao, Tiago Çukur, Joshua King Golleri)

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala transferde hareketlilik devam ediyor. Fenerbahçe 3 ismi kadrosuna kattı.

Spor 14 Tem 2022 08:08 0
Son Dakika: Fenerbahçe'den 3 Transfer (Willian Arao, Tiago Çukur, Joshua King Golleri)

Transfer sezonuna durgun başlayan Fenerbahçe, art arda transferleri açıklamaya başladı.

Ligin sona ermesi ile birlikte başlayan transfer sezonuna durgun başlayan Fenerbahçe'de taraftarın beklediği hareketlilik başladı. Sarı lacivertli kulüp bir gün içinde 3 isim açıkladı. 

Takımdaki eksik bölgelere transferler yapan sarı lacivertli ekip, yeni teknik direktör JEsus'un öncülüğünde yeni sezona eksiksiz şekilde girmeye çalışıyor.

Willian Arao Fenerbahçe'de

Önceki gün 30 yaşındaki başarılı futbolcu sağlık kontrollerine girmek için Türkiye'ye geldi. Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'nin bu transfer için Flemengo'ya 2 milyon euroluk bir bonservis ödemesi yapacağı ve Atao'nun senelik 1.2 milyon Euro para alacağı öğrenildi. Arao 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Arao 30 yaşında ve orta sahada oynuyor. Flamengo'da çıktığı 345 karşılaşmada 20 gol attı.

İşte en güzel golleri hareketleri.

Tiago Çukur Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'ye genç futbolcu. 19 yaşındaki Tiago Çukur ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Genç forvet ile ilgili  yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki genç forvet Tiago Çukur ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Tiago Çukur’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

İşte Tiago Çukur'un en güzel golleri ve hareketleri:

Joshua King Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'de bir diğer transfer ise Norveçli Joshua King oldu. Transfer ile ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Norveçli futbolcu Joshua King'i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Joshua King 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında Sarı Lacivertli formayı terletecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Joshua King'e 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi. 

Transferde imzayı atan King yaptığı açıklamada, "Muazzam bir his yaşıyorum. Benim 8 yaşından bu yana iki tane arkadaşım koyu Fenerbahçeli. Hatta bir tanesi, çocuğuma 3-4 yıl önce Fenerbahçe forması hediye etti. İnşallah bu formayı sen de giyersin dedi, o gün geldi." dedi.

İşte en güzel golleri ve hareketleri:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç