Son Dakika: Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun Adı Değişiyor İşte Yeni Adı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun Adı Değişiyor İşte Yeni Adı

Son dakika haberi: Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun adı değişiyor. İşte yeni adı.

Spor 24 Kasım 2022 21:58 1
Son Dakika: Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun Adı Değişiyor İşte Yeni Adı

Son dakika : Fenerbahçe Stadının adı değişiyor.

Fenerbahçe'nin karşılaşmalarını oynadığı Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun adının değişeceği açıklandı. Fenerbahçe'nin Yükske Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar yaptığı son dakika açıklamasında bir müjdem var ama transfer değil diyerek stadyumun adının değişeceğini söyledi. 

"Size müjdemiz var, ama transfer değil" diyen Dündar, 1907 Fenerbahçe Derneği'nden stadın isminin Fenerbahçe Atatürk Stadyumu önerisi geldiğini ve bunun değerlendirileceğini açıkladı.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ OLUMLU KARŞILANDI

Cumhuriyet'in 100. yılında hedefi lampiyonluk olan Fenerbahçe'nin stadyumuna Atatürk adının verilmesi üzerinde duruluyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumumuzun adının ATATÜRK STADYUMU olmasını önerdi. Öneri dakikalarca ayakta alkışlandı" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaya birçok etkileşim olurken Fenerbahçeli taraftarlar durumu olumlu karşıladıklarını söyledi.

ALİ KOÇ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da bir açıklama yaptı. Koç yaptığı açıklamada stadyumun adının değişmesi konusuna değindi ve "Stat ismi ile ilgili kararı camia olarak almamız gerek. Çok fazla talep var. 29 Ekim 2023'e kadar hayata geçirelim. Siz varsanız biz de varız. Biz gerekeni yaparız." ifadelerini kullandı.

Sizce Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu' nun adı değişmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın ve diğer kadın erkek taraftarlarla bilgi alış veirşinde bulunun.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Boş muhabbetler