Son dakika: Fed faiz kararı açıklandı: Dolar, altın, Bitcoin, Ethereum ne oldu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Fed faiz kararı açıklandı: Dolar, altın, Bitcoin, Ethereum ne oldu?

Son dakika haberi: Fed faiz kararı açıklandı. Peki dolar kuru ne oldu? Euro kuru ne oldu? Altın fiyatları ne kadar? Bitcoin, ethereum kaç dolar? Açıklanan faiz kararı ve piyasalara ilk etkisi yazımızda.

Ekonomi 1 Şubat 2023 22:41 1
Son dakika: Fed faiz kararı açıklandı: Dolar, altın, Bitcoin, Ethereum ne oldu?

Son dakika haberi: Fed faiz kararı açıklandı.

Son dakika haberi geldi. Amerikan Merkez Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2023'ün ilk faiz kararına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda FEd faiz kararına yer verdik.

25 baz puan faizler arttırıldı.

ASIL ÖNEMLİ KISIM GELDİ: POWELL KONUŞACAK

Fed faiz kararı sonrası Fed Başkanı Powell kameralar karşısına geçerek açıklama yapacak. Piyasalarda yeni yönü belirleyecek açıklamanın 22.20 civarında gelmesi bekleniyor. Açıklama gelince finans7.com'da olacak. Takipte kalın.

DOLAR ALTIN KRİPTO PARALAR NE OLDU?

Fed faiz kararı ile birlikte dolar kuru 18.80 TL seviyesinde seyrediyor. Daha sonra dolar değişmedi ve 18.80 TL seviyesine geldi.

Fed faiz kararı ile birlikte euro kuru 20 lira 53 kuruş seviyesinde seyrediyor. Euro yükselişe geçti ve 20.61 TL seviyesine geldi.

Fed faiz kararı ile birlikte ons altın 1926 dolar , gram altın ise 1164 TL seviyesinde. Altının ons fiyatı daha sonra yükseldi ve şimdi 1934 dolara geldi. Gram altın ise 1168 TL.

Kripto paralarda ise Bitcoin şu sıralar 22 bin 989 dolar, Ethereum ise 1571 dolar seviyesinde seyrediyor. Şimdi ise BTC 23 bin 192 dolar, Ethereum ise 1597 dolara çıktı.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
borsayi bisalttilar sanki fed indirim yapacakta nakite geciyolar keriz silkeleme bu iste