Son dakika: EYT'lilerin emeklilik ve ilk maaş tarihi değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: EYT'lilerin emeklilik ve ilk maaş tarihi değişti

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Özgür Erdursun yaptığı açıklamada ilk maaş ve emeklilik tarihinin değiştiğini söyledi.

Emekli Haberleri 19 Şubat 2023 14:16 2
Son dakika: EYT'lilerin emeklilik ve ilk maaş tarihi değişti

Son dakika: EYT'lilerin ilk maaşını alacağı tarih değişti.

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada EYT düzenlemesinin 28 Şubat'tan sonraya kaldığına yer verildi. Bu açıklama sonrası yeni bir açıklama daha geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı açıklamada ilk maaşın alınacağı tarihin değiştiğini söyledi.

28 ŞUBAT SONRASINA KALDI

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada milletvekillerinin deprem bölgesinde olması nedeniyle meclisin bu hafta açılmayacağını, meclis çalışmalarının 28 Şubat 2023 tarihinden sonra başlayacağını söyledi. Elitaş açıklamasında, "MİLLETVEKİLLERİMİZİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUNUN DEPREM BÖLGESİNDE OLMASI SEBEBİYLE SİYASİ PARTİLERİMİZİN MUTABAKATI İLE TBMM ÇALIŞMALARINA 28 şubat 2023 TARİHİNE KADAR ARA VERİLMESİ KARARLAŞTIRILMIŞTIR. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM" ifadelerini kullandı.

İLK MAAŞ ERTELENDİ

EYT'lilerin alacağı ilk maaş için açıklama geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun yaptığı açıklamada, emeklilik başlangıcının Nisan ayına kaldığını söyledi. İlk emekli maaşı ise Mayıs ya da Haziran ayına kaldı. Erdursun yaptığı açıklamada, "EYT Mart, Emeklilik başlangıcı Nisan, ilk aylığın alınacağı tarih Mayıs-Haziran ayına kaldı!" dedi.

EYT sürecinden haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Oy yok size artık hiç bişi yapamıyorsunuz
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Sayın vekillerimiz bu 28 şubatta EYT nin yanısıraKAPSAMLI EHLIYET AFFI BEKLEYEN MILYONLARCA INSANIDA GÖRMEMEZLİKTEN GELMEYIN LÜTFEN.SAYGILAR