Son dakika: EYT'liler için banka promosyonu görüşmeleri başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: EYT'liler için banka promosyonu görüşmeleri başladı

Son dakika haberi: Emeklilikte yaşa takılanların banka promosyonu ile ilgili açıklama geldi ve görüşmelerin başladığına yer verildi.

Emekli Haberleri 28 Ocak 2023 20:09 0
Son dakika: EYT'liler için banka promosyonu görüşmeleri başladı

EYT meclise geliyor: Promosyon için son dakika açıklaması geldi.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada EYT düzenlemesinde beklenen açıklamanın Pazartesi günü saat 11'de geleceğine yer verildi. Açıklamaya kısa süre süre kala en merak edilen konu ilk maaş olurken Bakan Bilgin, bunun için 1 Mart tarihini işaret etti.

PROMOSYON DA 1 MART'TA

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların promosyonları, ilk maaşlarını aldıktan sonra promosyon ödemesini alacak. Promosyon ile ilgili açıklama Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nden Meral Karadağ'dan geldi. Karadağ yaptığı son dakika açıklamasında promosyonda asgari ücretin altındaki tekliflerin kabul görmedini söyledi. 

Bankalarla promosyon ile ilgili görüşmelerin başladığını ve devam ettiğini söyleyen Karadağ, promosyonun şimdi düşük kaldığını söyledi ve “Bankaların promosyon ödemelerinde 20 bine kadar çıkmasını bekliyoruz. En yüksek promosyonu verenle anlaşırız” ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Karadağ açıklamasının devamında promosyon ile ilgili görüşmelerinin devam ettiğini , önümüzdeki günlerde bir görüşme daha gerçekleşeceğini söyledi. Görüşmelerin Şubat ayı içinde sonuca ulaşması ve EYT'lilerin alacağı emekli banka promosyonunun belli olması bekleniyor. EYT banka promosyonu belli olduğunda TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç